HITNO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ! SVIMA REŠILA DA ZAPUŠI USTA! Evo ko joj se meša u odnos sa Filipom!

Autor:

Zabava

23.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Super sam, ništa se nije promenilo samo sam se porodila pre mesec i po dana.

HITNO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ! SVIMA REŠILA DA ZAPUŠI USTA! Evo ko joj se meša u odnos sa Filipom!

Foto: ATA Images

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Aleksandera Nikolić oglasila se zbog toga što su se navodno druge osobe mešale u njen odnos sa Filipom Carem, a sve nakon pomirenja do kog su teško došli. 

- Ako je nekim ženama glavni cilj da budem sama okej. Ali ja nikada neću biti sama jer imam svoju lepoticu. Laku noć od nas dve, nadam se da će neki pojedini nekada osetiti ovu ljubav - poručila je Aleksandra Nikolić na Instagramu.

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i FIlip Car

 

Podsetimo, Aleks je nedavno za "Blic" otkrila kako se oseća nakon porođaja.

Foto: Tamara Plavšić

Aleksandra Nikolić

 

- Super sam, ništa se nije promenilo samo sam se porodila pre mesec i po dana. Ćerka je hvala Bogu odlično. Ništa mi ne pada teško. Mnogo me je promenila dala mi je volju za životom i snagu, kada mislim da ne mogu dalje pogledam je i vidim da je ona moj razlog borbe i svega u životu. Ništa mi ne pada teško, zato što sam bebu želela. Mama mi najviše pomaže ona će je i razmaziti, vičem joj "nemoj mama, posle ću ja imati probleme" , kaže da ne znam ništa. Mama je razmazila, ali se ne protivim jer dete treba da bude puno ljubavi. Ovo mi je najlepši deo mog života i ne ureklo se. Vidi se po meni da sam srećna i zadovoljna. Prvih par dana mi je bilo teže i bila sam u šoku. Sve je to teže, prvo dete i imala sam malo teži porođaj. Mislila sam da se neću snaći u svemu tome, da neću biti dobra mama za nju, ali kako je prolazilo vreme sve mi je to rutinski i uhvatim jednom rukom okupam, drugom očešljam. Sve uspevam - rekla je Aleksandra. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading