TARA SIMOV MORA HITNO NA OPERACIJU: Saznala ISTINU, pa nastala AGONIJA, odmah se oglasila!

Autor:

Zabava

05.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov otkrila da će morati na operaciju!

TARA SIMOV MORA HITNO NA OPERACIJU: Saznala ISTINU, pa nastala AGONIJA, odmah se oglasila!

Foto: Instagram.com

Tara Simov, poznata po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", istakla se kao samouverena i emancipovana ličnost koja uvek donosi životne odluke samostalno. Poslednjih sezona "Zadruge" Tara je privlačila pažnju javnosti svojim stavom i izgledom, te je nedavno najavila estetske intervencije, ističući da želi da zadrži prirodan izgled, ali da prilagodi neke detalje nakon majčinstva.

Nakon turbulentnog učešća u "Zadruzi" Tara Simov se distancirala od javnosti i preselila u Niš, gde se posvetila poslovnim poduhvatima i odgajanju sina. Ova promena sredine omogućila joj je da se fokusira na lične ciljeve i izgradi stabilan život za sebe i svoju porodicu.

Foto: Instagram.com

Tara Simov ide na operaciju

 


Iako je stekla popularnost kroz rijaliti, Tara je jasno izrazila negativno mišljenje o svom učešću i istakla da, da može vratiti vreme unazad, ne bi ponovila tu odluku. Takođe, izbegava da komentariše dešavanja u rijaliti-svetu, osim kada je reč o njenom bivšem partneru Nenadu Aleksiću Ša.

Nedavno je Tara Simov iznenadila javnost najavom estetskih intervencija na nosu i grudima, iako je ranije isticala ponos na svoj prirodan izgled. Ova odluka je izazvala različite reakcije, ali Tara je istakla da se prilagođava novonastalim okolnostima nakon porođaja, te da želi da zadrži autentičnost svog izgleda.

Foto: TikTok.com

Tara Simov Instagram

 


Tara je uvek bila poznata po tome što samostalno donosi životne odluke bez obzira na mišljenja drugih. Ovaj stav je privukao pažnju publike i omogućio joj da izgradi uspešnu karijeru i posveti se majčinstvu na svoj način.

Iako je prošla kroz različite faze u javnom životu, Tara Simov nastavlja da privlači pažnju javnosti svojim autentičnim stavom i odlukama. Njen put od učesnice rijalitija do poslovno uspešne i posvećene majke predstavlja inspiraciju za mnoge koji prate njen životni put.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading