ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon Aleks, prelomio i Car! Hitno obraćanje diglo veliku prašinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip doneo ključnu životnu odluku!

ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon Aleks, prelomio i Car! Hitno obraćanje diglo veliku prašinu! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Filip Car se oglasio rano jutros na društvenoj mreži Instagram, te obavestio svoje pratioce da je doneo odluku da promeni život iz korena, što godinama najavljuje. Naime, on se bacio na trening, kako bi poveo računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

- Tri meseca!!! U minus 0 fazi sam! Ali u životu sam sve završavao poslednje čas, tako ću i vas! - poručio je Car putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Filipa Cara

Inače, juče je i Aleksandra Nikolić donela odluku da promeni život iz korena i pazi na sebe. Naime, sudeći po inspirativnom citatu koju je podelila, Aleks je odlučila da sebe stavi na prvo mesto.

- Nećeš biti manje majka, ni manje supruga, ni manje advokatica ili domaćica, ako na prvo mesto (barem ponekad u danu) staviš sebe i svoje radosti. A ako će svet zbog toga stati, neka stane. Jer svet u kom nemaš pravo na samu sebe nije ni zaslužio da se okreće - glasi citat koji je Aleksandra podelila.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Nikolić

Inače, nedavno se pojavila informacija da je Car pokušao da se pomiri s Aleksandrom, ali da ona nije želela da se pomiri, zbog čega su mu svi zamerili što uopšte iznosi takve informacije, budući da je ona majka njegovog deteta i da bi trebalo da je zbog toga poštuje. 

- Ja uvek kažem istinu, ja sam do neki dan pokušao sa Aleksadrom da spustim loptu, da nađem zajednički jezik, da se čujemo, da budemo zajedno, ovo, ono...  - rekao je Filip Car u lajv prenosu na Tik-toku, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama, što možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @online_kapetan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading