RADOSNE VESTI U DOMU MATEJE MATIJEVIĆA: Hitno se oglasio, ima samo JEDNU ŽELJU!

Autor:

Zabava

08.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni rijaliti-učesnik danas uživa u pažnji!

RADOSNE VESTI U DOMU MATEJE MATIJEVIĆA: Hitno se oglasio, ima samo JEDNU ŽELJU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević danas proslavlja 28. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana. Atraktivnom rijaliti-učesniku rođendan je prvo čestitala rođena sestra Maša, koja je objavila njihovu fotografiju iz detinjstva. Na fotogorafiji Mateja nosi košarkaški dres i ima pletenice, što možete videti u nastavku.

Republika

Foto: Instagram.com

Maša čestitala Mateji rođendan

- Srce moje ludo, srećan rođendan - napisala je Maša i ostavila nekoliko emotikona koji označavaju ljubav.

Mateja je podelio njenu fotografiju i odgovorio joj:

- Joj bože - napisao je on, dodao emotikon koji plače od smeha, te nekoliko emotikona srca.

Mateja je potom podelio svoju najveću želju za rođendan. Naime, danas se na OI 2024 naša košarkaška reprezentacija bori za ulazak u finale i to protiv tima SAD. Kako je Matijević istakao putem storija, nada se da će se desiti čudo za njegov rođendan i da će Srbija igrati u finalu.

- Hajde, nekim čudom mi ulepšajte rođendan - napisao je Matijević i podelio fotografiju Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića.

Republika

Foto: Instagram.com

Mateja ima samo jednu želju za rođendan

Inače, Matijević je prošle godine 27. rođendan proslavio u Kušadasiju u Turskoj, gde je napravio ludilo u jednom klubu kad je sa svojim prijateljima i drugim gostima zaigrao kolo, što je objavio i na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, Mateja je privukao veliku pažnju u trećoj i petoj sezoni rijalitija "Zadruga" i važio je za jednog od najvećih zavodnika koji su se pojavili na malim ekranima. U poslednjoj sezoni "Zadruge" u kojoj je učestvovao devojkama je govorio da još uvek nije spreman za ozbiljnu vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading