SIN ZOKIJA ŠUMADINCA POSLAO OCU PORUKU KOJA JEŽI DO KOSTIJU: Tata, danas bi SLAVILI... Da ti srce PUKNE OD TUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagram nalogu pokojne rijaliti zvezde osvanula poruka koja ledi krv u žilama!

SIN ZOKIJA ŠUMADINCA POSLAO OCU PORUKU KOJA JEŽI DO KOSTIJU: Tata, danas bi SLAVILI... Da ti srce PUKNE OD TUGE! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Printscreen

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", pevač i ezoteričar Zoran Zoki Šumadinac iznenada je preminuo u 49. godini, u snu usled srčanog zastoja. Ispraćaj na večni počinak održan je 9. juna 2024. godine, u rodnom selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca. Iznenadna smrt mnoge je ostavila u šoku, posebno njegovog sina jedinca, koji bi danas slavio njegov rođendan.

Naime, Šumadinac bi danas napunio 50 godina, a njegov sin je ovim povodom na Instagram nalogu svog oca objavio potresnu fotografiju iz porodičnog doma koja je rasplala sve pratioce koji ga i dalje prate.

Republika

Foto: instagram.com/zoki_sumadinac_

Zoki Šumadinac bi danas napunio 50 godina

- Tata, srećan rođendan! Danas bi slavili tvoj rođendan... - napisao je Zokijev sin jedinac koji je preuzeo njegov Instagram nalog nakon njegove smrti, a u sklopu čestitike objavio i rođendansku tortu sa istim natpisom, a na stolu se nalazio i šampanjac.

Podsećanja radi, Zoki Šumadinac rođen je 08. avgusta 1975. godine u Austriji, a odrastao je u Gornjem Milanovcu. Karijeru je gradio kao pevač i istraživač pseudonaučnih disciplina poput ezoterije i astrologije. Javnost ga je upoznala kroz hit "Autotjun", nakon čega je stekao veliku popularnost.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zoki Šumadinac bio je učesnik treće i pete sezone "Zadruge"

Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Nažalost, zbog srčanih problema, bio je primoran da napusti rijaliti kako bi se posvetio svom zdravlju.

Inače, manje je poznato da je Zoran bio samohrani roditelj, a iza sebe je ostavio dva braka i sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading