TAJNA POSETA CARA IZLUDELA ALEKSANDRU! Filip stigao u Beograd, pa napravio RUSVAJ!

Autor:

Zabava

14.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pobesnela zbog Filipovog rasipanja.

TAJNA POSETA CARA IZLUDELA ALEKSANDRU! Filip stigao u Beograd, pa napravio RUSVAJ!

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Kontroverzni rijaliti-igrač Filip Car tajno je posetio Beograd na jedan dan da bi video ćerku Leonu, a ekipa Stara ga je zatekla u šopingu, kad je otišao da obnovi garderobu. Kako su on i Aleksandra Nikolić u zategnutim odnosima, jedva su uspeli da se dogovore kada će Car doći i koliko će vremena provesti sa ćerkom. On je samo nekoliko sati proveo u Beogradu, a dok je bio s ćerkom, Aleksandra je imala obaveze i nije želela da se sretnu. Pre nego što će krenuti u Crikvenicu, Car je otišao u tržni centar, gde je šopingovao stvari, a kako je preneo Star, on je sebe častio patikama od 500 evra, nekoliko košulja i farmerica, pa ga je sve koštalo oko 1.500 evra.

Aleksandra Nikolić i on se neretko svađaju oko novca jer ona smatra da Filip ne daje dovoljno za ćerku Leonu, pa nije isključeno da će mu i ovaj šoping zameriti s obzirom na to da za dete nije dao mnogo.

Republika

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Inače, nedavno je Filip Car zapratio Aneli Ahmić na Instagramu, kao i ona njega, pa se sumnja da su uveliko stupili u kontakt i da će uskoro doći i do njihovog susreta, što bi Maju Marinković dotuklo s obzirom da joj je Aneli najveća rijaliti-suparnica trenutno. Aneli je bila i sa Markom Janjuševićem Janjušem, još jednim Majinim dečkom, a sada priprema teren i za romansu s Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

14.08.2024 12:03

Daj Aleks mnogo s......Car bi bio dobar otac da si pametnija.Toliko prljavih reci ste jedno drugom uputili bez potrebe.Ti si bila u Crikvenicu vidjela si,sta je problem.Zasto si ulazila j intimni odnos sa njim kada si vidjela po tebi kakav je.Te hoces doci da serkom te neces,te mozda I Mamu Bebi siterku da povedes,Sve to se udovoljavalo.Nemozes tako graditi odnos sa ocem deteta,Sve uinat.Spusti gard,Nije isto zabavljanje I zivot zajedno.Ti sama doprinosis takvom njegovom ponasanju,trebala si pokusati,zaradi Leone.Car Nije cvecka a nijesi ni ti.Zar je bitno da si uradila nadogradnju usne side,bolje bi bilo da se dohvatite posla nekog.Ili da se doskolujes.Neces moci tako citavog zivota po rijalitija sa onim sljamom tamo.Pametne devojke jednom udju vide I nukad vise.Razvlace vas po stampi ko pracku I prepucavate se.To Nije zivot,uzvezdili ste se a nijeste uopste zvezde ni jedno ni drugo ni Po ceMu lepom.