FILIP CAR ULAZI U ELITU 8?! SAD JE POSLAO OVU PORUKU! Oglasio se na društvenim mrežama i objasnio kako stoje stvari!

Autor:

Zadruga

08.09.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada kaže da se pozdravio sa svima i da će se videti tek za 10 meseci.

FILIP CAR ULAZI U ELITU 8?! SAD JE POSLAO OVU PORUKU! Oglasio se na društvenim mrežama i objasnio kako stoje stvari!

Foto: R.Z./ATAImages

Bivši zadrugar Filip Car potvrdio je da ulazi u Elitu 8! On se oglasio na Instagramu, pa je rekao da će njegovi ljudi navodno voditi profile na društvenim mrežama! 

Sada kaže da se pozdravio sa svima i da će se videti tek za 10 meseci. 

Ljudi, vidimo se za 10 meseci! Poželite mi sreću i nadam se da će sve biti okej. Profil će voditi moji ljudi. Za sve im se možete obratiti - napisao je on na Instagramu.

Foto: Instagram printsceen

Objava Filipa Cara na Instagramu

 

Podsećamo, bivša takmičarka rijaliti programa "Zadruga" i "Elite", Maja Marinković, ponovo je dospela nedavno u centar pažnje javnosti. Naime, nedavno je izazvala pravu buru reakcija među svojim pratiocima na društvenim mrežama kada je lajkovala fotografiju svog bivšeg dečka, Filipa Cara. Ova gesta izazvala je nagađanja i spekulacije o njihovom eventualnom ponovnom kontaktu, što je brzo privuklo pažnju njihovih fan grupa.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

 

Nakon što je Maja lajkovala Filipovu fotografiju, fanovi oboje poznatih ličnosti odmah su reagovali, izražavajući svoje mišljenje o ovoj neočekivanoj interakciji. Mnogi su to protumačili kao potencijalni signal da su Maja i Filip ponovo u kontaktu, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car

 

S druge strane, mediji su brzo preneli ovu vest, dodatno podstičući interesovanje javnosti za njihov odnos.

Podsetimo, veza između Maje Marinković i Filipa Cara bila je predmet brojnih medijskih spekulacija tokom njihovog učešća u rijaliti programima. Njihov burni odnos bio je često tema razgovora kako unutar "Zadruge" tako i van nje, a javnost je bila podeljena po pitanju podrške ovom paru. Nakon završetka rijalitija, njih dvoje su nastavili sa svojim životima, ali su i dalje bili predmet interesovanja mnogih fanova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading