PEVAČICA OTKRILA KOLIKA JE TARIFA STARLETE! Evo šta je Maja Nikolić tada rekla bez dlake na jeziku! Desila se svađa epskih razmera!

Autor:

Zabava

20.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićkine reči su bili više nego oštre!

PEVAČICA OTKRILA KOLIKA JE TARIFA STARLETE! Evo šta je Maja Nikolić tada rekla bez dlake na jeziku! Desila se svađa epskih razmera!

Foto: Republika, Dragan Lukic, Shutterstock

Pevačica Maja Nikolić je poznata po svojoj iskrenosti i oštroj jeziku, a svoju reputaciju je potvrdila i gostovanjem na Red televiziji gde je iznela brojne tvrdnje na račun svojih "neprijatelja".

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić na Red televiziji

 

Tokom gostovanja, Maja je iznela svoje mišljenje o nekoliko javnih ličnosti. Između ostalog, pohvalila je Sašku Karan kao "instituciju što se tiče mozga, rijalitija i pranja mozga na ruke", istakavši da je ozbiljino pametna žena. Takođe, pohvalila je Jelenu kao boljeg rijaliti igrača, dok je za Marinu Perazić rekla da je "slatka i simbol prošlih vremena".

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić na Red televiziji

 

Maja je potom iznela i svoje mišljenje o Staniji Dobrojević, ističući da voli ljude koji koriste mozak, dok se za Staniju vezuje tverkovanje i zadnjica, a ko se dobro seća, u rijalitiju je govorila i o tome kolika joj je tarifa, aludirajući na to da se bavi najstarijim zanatom.

- Volim ljude koji koriste mozak, Stanija je poznata po tverkovanju i zadnjici. Kad se spomene Stanija odmah se pomisli na zadnjicu. Ne bih puno da se zadržavamo na njoj - rekla je ona. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

 

Podsetimo, Maja i Stanija žestoko su ratovale tokom učešća u rijalitiju ''Farma''. Maja je Staniju tada optužila da je imala intimne odnose za novac sa njenim prijateljima za 500 evra.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

 

- Ološu, prostitutko, bre, je*** se za 20 evra. Pa moj drug komandir lično mi je pričao da su on i njegov kolega platili da spavaš s njima. Tarifa za njih dvojicu ti je bila 500 evra. Sram te bilo - govorila je Nikolićeva Staniji na "Farmi", a onda joj je straleta uzvratila:

- Nikada me nećeš više nazivati, ni ti, ni bilo ko drugi, prostitutkom, a ovim što si sad rekla, ovom gnusnom laži, pozabaviće se moji advokati. I to odmah da pokrenu tužbu. Pa ti, ženo, pričaš meni da sam prostitutka, a tebe razvlače za 20 evra. Ti si prostitutka, bre! Imam i ja majku i brata, pa i oni ovo slušaju. Nećeš moći više da laješ, neću ti dozvoliti - iz sveg glasa je vikala tada starleta dok su ostali pokušali da je stišaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading