DEJAN DRAGOJEVIĆ IDE U VOJSKU SRBIJE! Oglasio se pred zvanično vraćanje VOJNOG ROKA: Trebaće mi... (GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" doneo bitnu odluku!

DEJAN DRAGOJEVIĆ IDE U VOJSKU SRBIJE! Oglasio se pred zvanično vraćanje VOJNOG ROKA: Trebaće mi... (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKE SRBIJE

Od 2025. godine, obavezno služenje vojnog roka će ponovo postati deo svakodnevice u Srbiji. Iako još uvek nisu doneti zvanični zakonski okviri, poznato je da će trajati skoro tri meseca. Mnoge poznate ličnosti oglasile su se na ovu temu, a pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević danas je otkrio da će ići u vojsku.

Dejan, koji je ove godine napunio 29 godina, oglasio se putem storija na društvenoj mreži Instagram i pokazao svoja mišićava leđa.

- Živeo povratak vojnog roka! Kolika su mi leđa, trebaće mi trosed, tri mesta u vrsti su moja! - napisao je Dragojević i usnimio svoja leđa.

I druge poznate ličnosti su iznele svoj stav o povratku vojnog roka. Popularno Pinkova voditeljka Jovana Jeremić za Republiku je otkrila da bi rado otišla u vojsku, te da bi, da nije TV lice, sigurno bila komandant.

- Da, naravno, slažem se da se ponovo uvede obavezan vojni rok! Svi muškarci moraju da idu vojsku, nema biblioteke, vatrogasni dom, opština... Isključivo da se nosi puška, rovovi, blato, kiša, voda, močvare - znači, to je vojska! Sve drugo su smešne priče. Kao ono kada odeš tamo, a završi ti mama da budeš bibliotekar tamo, pa si kao služio vosjku... Kakva je to vojska?! Ti si onda bibliotekar, koga ti lažeš, nisi vojnik. I ja ću možda da odem u vojsku, prijaviću se u ženski vodni red. Ja da nisam najgledanije TV lice u zemlji, sigurno bih bila komandant u vojsci! Meni rano ustajanje sigurno neće teško pasti, ja ustajem svakog dana u četiri. Ja ću da poteram vodni red! Ako ja uđem u kasarnu i zavedem red, ovi oficiri i kapetani mogu slobodno da idu na godišnji odmor, jer ja preuzimam njihovu funkciju! - rekla je Jovana za naš portal.

Vraćanje vojnog roka podržale su Dušica Jakovljević i Slađa Trajković.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Tanjug/Vojska Srbije

Slađa, Dušica i Jovana podržale vraćanje vojnog roka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading