Luna Đogani DOŽIVELA NEZGODU NA KRŠTENJU ĆERKICE - Marko hitno morao da REAGUJE! (GALERIJA)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

30.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dogodilo!

Luna Đogani DOŽIVELA NEZGODU NA KRŠTENJU ĆERKICE - Marko hitno morao da REAGUJE! (GALERIJA)

Foto: Republika

Influenserka Luna Đogani i jutjuber Marko Miljković proslavili su prvi rođendan i krštenje svoje mlađe ćerkice na prelepoj proslavi koja je održana danas, 30. septembra. Mala slavljenica je na svet došla 4. oktobra 2023. godine, a ovaj događaj je bio prilika da cela porodica zablista u elegantnom izdanju.

Zablistali u elegantnom izdanju

Bivši rijaliti učesnici Luna i Marko Miljković su stigli u prestonički restoran u društvu svojih naslednica, Mije i Lane, privlačeći pažnju svojim sofisticiranim izgledom. Luna je pozirala u haljinici bež boje, dok je Marko bio elegantno obučen u košulju i sako. Međutim, sve oči su bile uprte u malu slavljenicu koja je oduševila prisutne svojom roze haljinicom i kaputićem u istim tonovima.

Ovaj događaj je bio prilika da porodica zajedno proslavi i krštenje njihove mlađe ćerkice, a njihov stilski izbor je definitivno ostavio utisak na prisutne.

Porodičnu proslavu ispratila i sedma sila

Proslava je okupila članove porodice i prijatelje, a među njima su se našli i pripadnici sedme sile, među kojima je bila i ekipa portala Republika. Veštom oku našeg objektiva nije promakao trenutak kada je Luna imala nezgodu sa haljinom, te je Marko brže-boje pritrčao da pomogne svojoj dragoj, pri čemu nije mogao da sakrije neprijatnost zbog ovog iznenadnog događaja. Međutim, i u ovoj situaciji, Marko je bio pravi džentlmen!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading