STANIJI UGROŽEN ŽIVOT U AMERICI: Zabrinuti Asmin se hitno oglasio! PRIZOR LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić se moli za njeno zdravlje!

STANIJI UGROŽEN ŽIVOT U AMERICI: Zabrinuti Asmin se hitno oglasio! PRIZOR LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Uragan pete kategorije Milton pogodiće danas region Tampa Bej na Floridi, objavile su meteorološke službe. Ova vest je duboko zabrinula Asmina Durdžića, partnera Stanije Dobrojević i bivšeg supruga učesnice "Elite" Aneli Ahmić. On je objavio video koli ledi krv u žilama i izrazio zabrinutost za svoju dragu.

- Dragi Bože, čuvaj mi Staniju od opasnog uragana koji ide prema Majamiju i molim te, nemoj ponovo ga gospođica krene u šoping kad svi beže od vetra - poručio je Durdžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin se hitno oglasio

Tampa Bej je region koji nije pretpreo udar uragana više od jednog veka. Gradonačelnica Tampe Džejn Kastor upozorila je meštane da poslušaju nadležene i da se evakuišu.

- Ako odlučite da ostanete u nekoj od tih oblasti koje bi trebalo da se evakuišu - umrećete - rekla je Kastor za CNN i dodala da bi pretnja koju donosi uragan Milton mogla da bude "katastrofalna".

Uragan Milton juče je ojačao u uragan kategorije pet po Safir-Simpsonovoj skali sa vetrovima jačine 265 kilometara na čas, zbog čega je gotovo cela zapadna obala Floride pod upozorenjem.

Republika

Foto: Iks Printscreen/VishalVerma_9

Uragan će pogoditi Tampu Bej

Najjači zabeležen atlantski uragan bio je Alen iz 1980-ih, koji je dostigao brzinu vetra od 306 kilometara na čas. Guverner Floride Ron Desantis saopštio je juče da se ta savezna država priprema za najveću evakuaciju stanovništva od 2017, kao i da bi oluja mogla da izazove prekid snabdevanja električnom energijom većeg broja stanovnika nego što je to izazvao uragan Helena pre desetak dana u više američkih država.

Predsednik SAD Džo Bajden odobrio je proglašenje vanrednog stanja za Floridu, a 7.000 vladinih zvaničnika mobilisano je kako bi pomogli u jednoj od najvećih mobilizacija federalnog osoblja u istoriji.

Američke države Severna Karolina, Florida i veliki deo Južne Karoline još se oporavljaju od posledica koje je izazvao uragan Helena.

Više od 200 ljudi poginulo je u šest američkih država u uraganu Helena, što ga čini najsmrtonosnijim otkako je 2005. godine u uraganu Katrina poginulo skoro 1.400 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading