NAJSRAMNIJE REČI ANE ĆURČIĆ: Prekinula tišinu nakon pomirenja sa Zvezdanom, samu sebe UKOPALA za sva vremena! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se bivša zadrugarka pravda nakon fotografije sa čovekom kog je optužila za nasilje!

NAJSRAMNIJE REČI ANE ĆURČIĆ: Prekinula tišinu nakon pomirenja sa Zvezdanom, samu sebe UKOPALA za sva vremena! (FOTO)

Foto: ATAImages

Juče je domaću javnost šokirala fotografija Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Bivši zadrugari pozirali su zajedno, a njihovi bivši cimeri osuli su žestoku paljbu po Ćurčićevoj, naročito oni koji su držali njenu stranu i verovali joj da je Slavnić bio nasilan prema njoj. Večeras se, nakon mnogobrojnih osuda, Ana prvi put oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram, a njene objave su šokirale region.

Ćurčićeva je navela da se nije pomirila sa Slavnićem, već je ispoštovala svoje radno mesto, a o sebi je govorila u trećem licu, što je radila i tokom učešća u "Zadruzi 6".

Republika

Foto: Instagram.com

Pravdanje Ane Ćurčić

- Tačka i kraj. Elem, poruka za sve druge, koji gledaju, ali i vide. Za sve one koji nisu čekali iza ugla sa uperenim snajperom da izvrše egzekuciju ili koji su kao hijenčuge poskakali iza svojih skrovišta, iskeženih faca, a pod velom navodne objektivnosti i neutralnosti.

I sto maski da stavite, lako vas je prepoznati.

Naime, kao što slika i govori, nikakvo pomirenje se nije dogodilo, a posebno ne u smislu koji bi pojedini želeli da predstave. Jedno je biti uslikan, a drugo je biti pomiren. Radi se samo o elementarnoj kulturi, samosvesti i poštovanju mesta na kom se nalaziš, jer svi na svom radnom mestu moramo biti profesionalni i kada nam nije dan i kada smo tužni ili besni, umorni.

Niko na poslu ne rešava svoje privatne probleme, niti, ako je u poziciji zaposlenog, a ne poslodavca, može uticati ko će se pojavti u zgradi ili ko će nam biti kolega, klijent ili usputni prolaznik, pa tako ni Ana.

Radno mesto nije rijaliti šou, kako ga pojedini doživljavaju, a posebno ne za Anu, koja voli svoj posao, uživa u njemu i profesionalno se odnosi prema svemu, a svoje bitke vodiće na frontovima koji za to i služe.

Republika

Foto: ATA Images

Ana se oglasila prvi put nakon fotke sa Zvezdanom

Ana je potom udarila i na Anđelu Đuričić, ali i bivše zadrugare koji su je žestoko osudili. Pevačicu Ivanu Šašić je nazvala "taster drugaricom", te istakla da je mišljenje "Dostane iz Male Moštanice" bitnije od njenog, dok je Marka Đedovića uporedila sa Hitlerom. Ana je sramno krenula da pominje i Đedovićevu majku.

- Jedino ko je obnamut jeste mama Đedović, jer su joj lekari sigurno rekli da će roditi zdravo i normalno dete, pa je zadržala plod. Zauzvrat dobila je hodajućeg monstruma, mini verziju Hitlera, sa retko viđenom količinom zla, moralne i duševne izvitoperenosti, sazidma. Da je živeo u vreme pomenutog naciste, sigurno bi bio zadužen da bude upravnik Aušvica i dozira gas, uz sve druge metode mučenja koje bi mu sa osmehom padale na pamet - napisala je, između ostalog, Ana, a njene reči šokirale su narod.

Republika

Foto: Instagram.com

Sramna objava Ane Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading