BIVŠA ZADRUGARKA MOMENTALNO DEPORTOVANA! Policija je privela na ULASKU u Ameriku zbog SADRŽAJA koji su joj pronašli u TELEFONU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta grca u suzama!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i kreatorka sadržaja za odrasle, Deniz Dejm, nedavno je doživela neprijatnost prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama, gde je bila suočena sa iznenadnom deportacijom. Naime, nakon što je policija zaustavila starletu na aerodromu radi rutinske kontrole, situacija se brzo zakomplikovala, dovodeći do njenog pritvaranja i konačno deportacije.

Starleta je na društvenoj mreži Instagram podelila svoje emotivno iskustvo, otkrivajući da je policija navodno pronašla njen profil na "Onlifansu", a kako dalje otkriva, to je bio razlog zbog kojeg su je zadržali.

Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na "Onlifansu" i neće da me puste - rekla je kroz suze starleta u prvom u nizu Instagram storija preko kojih je obaveštavala pratioce kroz šta sve prolazi u Americi.

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm deportovana iz Amerike

- Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad - rekla je Dejmova, pa otkrila da ju je policija privela i da je noć pre povratka kući provela u pritvoru:

Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: "Gospođo, nije Amerika za Vas". Sada čekam da me puste kući. U pritvoru je bilo strašno, hladno, skoro pa sam se smrzla. Tu sam sa policijom. Nisam uspela... Šta sam ja uradila i šta je moj "Onlifans" kriv?

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm deportovana iz Amerike

Nakon što je objavila snimak iz aviona na kojem plače, Deniz je podelila i dokument koji potvrđuje njenu deportaciju iz Amerike, stavljajući tačku na svoje neprijatno iskustvo i emotivni slom koji je doživela tokom ovog događaja. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšom zadrugarkom na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala do objavljivanja ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading