ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U TURSKOM ZATVORU! Evo kroz kakav je pakao prošla tada, njene reči lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

27.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakla, zarađivala je pristojnu sumu novca, čak 5.000 evra u jednom trenutku.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U TURSKOM ZATVORU! Evo kroz kakav je pakao prošla tada, njene reči lede krv u žilama!

Foto: Instagram printscreen

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je u jednoj emisiji otkrila šokantne detalje iz svoje prošlosti. Ova novopečena mama je prvi put javno progovorila o svom boravku u inostranstvu, otkrivajući da je radila kao promoterka u Švajcarskoj. Kako je istakla, zarađivala je pristojnu sumu novca, čak 5.000 evra, ali je takođe otkrila da joj se životni put značajno promenio kada je odlučila da krene u Tursku kako bi započela sopstveni posao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolič

 

Radila sam kao promoterka. Dobila sam ponudu da odem za Švajcarsku i da radim u klubu koji su držali naši ljudi. Moj posao je bio da kada gosti dođu, da ih odvedem do mesta gde sede i onda oni naruče šta će da piju, ja onda dođem u sednem za njihov sto i popijem sa njima piće. To su bili neki kokteli koje smo pili i od svakog pića sam imala procenat. Tu sam stvarno lepo zarađivala, najviše sam uzela 5.000 evra - objasnila je ona u jednoj emisiji. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolič

 

Bivša rijaliti zvezda je zatim otkrila zašto je iz Švajcarske otišla za Tursku, gde su je kasnije i uhapsili.

- Htela sam da odem da nabavim robu. Da kupim neku garderobu da krenem taj biznis. U međuvremenu, dobila sam ponudu gde su neke devojke koje sam poznavala iz tog posla, radile u Turskoj. Isti posao u lokalu kao i u Švajcarskoj. Otišla sam tamo, sama. Ništa posebno, samo par dana sam tamo bila. Da bi na kraju došla policija, uhapsili su nas zato što nismo bile prijavljene. Na crno sam radila tamo. Bila sam u pritvoru tri, četiri dana. Deportovali su me za Srbiju i došla sam kući sa pasošem. Ništa od stvari nisam imala - šokirala je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading