Sve je bila gluma: Megan Markl ne voli Bijonse, a evo šta joj je zamerila kad su se upoznale!

Autor:

Zabava

22.07.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl i Bijonse upoznale su se prošle nedelje na premijeri filma "Kralj lavova" u Londonu, a o njihovom susretu ne prestaje da se priča budući da u javnost svakodnevno dospevaju novi, intrigantni detalji.

RepublikaFoto: Youtube.com/TrueExclusives
Bijonse, Džej Zi i Megan

Najpre je britanska javnost pobesnela zbog ponašanja Bijonse na pomenutom događaju jer je prekršila protokol time što je zagrlila Megan,stegla joj ruku i potapšala je po leđima, a zatim joj i dala nekoliko saveta o roditeljstvu.

Međutim, prema najnovijim pisanjima britanskih medija, slavna pevačica na premijeri je razbesnela i samu Megan.

Kako se navodi, Bijonse i njen suprug Džej Zi na premijeru su došli nakon Megan i Harija, što takođe predstavlja kršenje protokola, a razlog njihovog kašnjenja bila je haljina koju je Bijonse odabrala za tu noć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 17, 2019 at 4:17pm PDT

Naime, haljina joj se pred polazak pocepala, zbog čega je odmah u hotel pozvala krojačicu. Kada se Bijonse konačno pojavila na svečanosti, Megan je, kako se šuška, pobesnela jer je Bijonse došla golišava i na taj način je zasenila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading