MADONA SE OPET BLAMIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Potpuno se promenila plastičnim OPERACIJAMA, a sada bez blama POKAZALA GOLE GRUDI (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madona ne prestaje da iznenađuje obožavaoce svojim novim izgledom

MADONA SE OPET BLAMIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Potpuno se promenila plastičnim OPERACIJAMA, a sada bez blama POKAZALA GOLE GRUDI (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Madona

Madona decenijama važi za pevačicu koja pomera granice muzičkih standarda, a sada isto radi i sa vizualnim identitetom, iako je doslovno promenila lični opis. 

Pevačica je navodno išla na zatezanje lica, radila je intervenciju "mačije oči", stavljala filere u jagodice, uvećavala je zadnjicu, a sve ovo nije prošlo nezapaženo kod njenih pratilaca.

U više navrata, fanovi su muzičkoj zvezdi pokušavali da sreknu pažnju da je preterala, ali njihove opaske nisu urodile plodom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Ovog puta je otišla korak dalje i umesto pogleda na dekolte u nekom korsetu, Madona je skinula sve sa sebe i pokazala svoje gole grudi svima.

Slike su nastale u njenom domu, a na njima pevačica nosi crvenu periku i zlatan šorts.

Pogledajte sada izgleda kraljica popa:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Madona

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading