PREMINUO OMILJENI "RUSKI ŠPIJUN" Smrt slavnog glumca potresla ceo svet, porodica do samog kraja bila uz njega!

Autor:

Zabava

26.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac preminuo u 90. godini, porodica bila uz njega do samog kraja!

PREMINUO OMILJENI "RUSKI ŠPIJUN" Smrt slavnog glumca potresla ceo svet, porodica do samog kraja bila uz njega!

Foto: Pixabay

Sveća

Dejvid Mekalum, glumac koji se proslavio šezdesetih godina ulogom ruskog špijuna Ilje Kurjakina u ostvarenju "The Man from U.N.C.L.E.", preminuo je u 90. godini. Škotski glumac je u poslednjim trenucima bio okružen porodicom, a preminuo je u ponedeljak prirodnom smrću, dok se nalazio u bolnici.

- Duboko smo tužni zbog smrti Dejvida Mekaluma i privilegovani smo što je CBS bio njegov dom toliko godina. Dejvid je bio nadaren glumac i pisac, i voleli su ga mnogi širom sveta - objavio je NCIS na društvenim mrežama.

Republika

Foto: shutterstock

Dejvid Mekalum

Mekalum je rođen u Škotskoj, kao dete dvoje muzičara. Njegova glumačka karijera trajala je sedam decenija, a prve uloge dobio je pedesetih godina prošlog veka u svojim studentskim danima na londonskoj Kraljevskoj akademiji dramske umetnosti. Njegova drugarica na akademiji bila je buduća svetska zvezda Džoan Kolins.

Karijeru je započeo sporednim ulogama u raznim ostvarenjima, ali ga je proslavila uloga u špijunskoj seriji "The Man from U.N.C.L.E., da bi 4 decenije kasnije osvojio novu generaciju publike u popularnoj seriji "NCIS".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading