PREMINUO GITARISTA KULTNOG BENDA: Izgubio bitku sa teškom bolešću!

Autor:

Zabava

24.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gitarista benda "Masiv Atek" preminuo je u 44. godini života od raka pluća, saopštili su članovi kultne grupe!

PREMINUO GITARISTA KULTNOG BENDA: Izgubio bitku sa teškom bolešću!

Foto: www.profimedia.rs

Anđelo Bruskini, gitarista legendarne britanske grupe "Masiv Atek", preminuo je u 44. godini od raka pluća. Tužnu vest saopštili su članovi benda.

Izuzetno briljantan i ekscentričan talenat. Nemoguće je opisati Anđelov doprinos opusu grupe "Masiv Atek". Srećni smo što smo delili život zajedno –  naveli su članovi benda iz Bristola u saopštenju.

Anđelo je rođen u Bristolu, a čuvenom trip-hop bendu priključio se sredinom devedesetih godina. Angažovan je dok su snimali najpoznatiji album "Mezzanine", koji je vrlo brzo postao kultan, a onda je postao i stalni član grupe.

 

 

Pre nego što se priključio grupi, Bruskini je svirao i u drugom bendovima, a 1997. producirao je album benda "Strejndžlov", podseća "Bi-Bi-Si".

Muzičar je u julu saopštio da boluje od raka pluća.

Imao sam sjajan život, video sam svet mnogo puta, upoznao toliko divnih ljudi, ali vrata se polako zatvaraju i mislim da ću napisati knjigu… - napisao je on na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading