LICE MU JE MENJALO BOJU, BIO JE SAV MODAR: Progovorila supruga preminulog pevača kojeg je ujeo pauk: Otkrila JEZIVE DETALJE!

Autor:

Zabava

09.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač preminuo od komplikacija izazvanih ugrizom pauka.

LICE MU JE MENJALO BOJU, BIO JE SAV MODAR: Progovorila supruga preminulog pevača kojeg je ujeo pauk: Otkrila JEZIVE DETALJE!

Foto: Instagram/Darlin Morais

Brazilski pevač Darlin Morais preminuo je od komplikacija izazvanih ugrizom pauka, a njegova pokćerka je hitno hospitalizovana zbog istog uzroka.

Republika

Foto: Instagram/Darlin Morais

Darlin Morais

Sada je njegova supruga J.Lisboa izjavila da se Darlin razboleo nakon što ga je 31. oktobra ugrizao pauk u njihovom domu. Prema pisanju Daily Mail-a, supruga je primetila umor kod Darlina i promenu boje modrice na njegovom licu, koja se pojavila kao posledica ugriza. Kasnije je pevač doživeo alergijsku reakciju, bio modar i hitno je prebačen u bolnicu. Iako je otpušten u petak, ubrzo mu je pozlilo i preminuo je.

Republika

Foto: Instagram/Darlyn Morais

Darlin Morais

Inače, pevač je bio poznat i voljen u svojoj regiji, a planirao je nastup uživo u januaru 2024. godine, koji je trebalo da bude snimljen i objavljen na DVD-u. Njegov prijatelj Samuel Zhytor je za G1 izjavio da je Darlin uvek bio jako voljen u regiji. Pored supruge, Darlin je ostavio šestogodišnju devojčicu i jednogodišnjeg dečaka.

Podsećamo, poslednjih pet godina, brazilsko ministarstvo zdravlja je zabeležilo više od 7000 ugriza paukova u toj zemlji, od kojih je četiri posto bilo smrtonosno. To ukazuje na ozbiljan problem sa otrovnim paukovima u Brazilu.


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading