MNOGI SU MISLILI DA JE GEJ: Zvezda serije "Vil i Grejs" se RAZVODI posle 26 godina - ostavila ga je SUPRUGA!

Autor:

Zabava

23.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Erik Makormak se razvodi nakon 26 godina braka!

MNOGI SU MISLILI DA JE GEJ: Zvezda serije "Vil i Grejs" se RAZVODI posle 26 godina - ostavila ga je SUPRUGA!

Foto: Shutterstock

Erik Makormak, glavni glumac u seriji "Vil i Grejs", koji se proslavio u ulozi Vila, saopštio je da se razvodi nakon 26 godina. Papire za razvod podnela je njegova supruga Džent Holden.  

Razlog rastanka su nepomirljive razlike između njih dvoje. Glumac sa njom ima sina koji ima 21 godinu, a ljubav im je počela kad su se upoznali na snimanju serije "Lonesome Dove" u Kanadi. 

Republika

Foto: Shutterstock

Erik Makormak

- Neposredno pre toga sam okončao jednu vezu i nisam bio neko u koga si mogao da imaš poverenje. Zabavljao sam se glumicama, ali Dženet je bila drugačija. Nosila je džins i vozila kamionet - ispričao je svojevremeno glumac.

- U početku nije bila previše oduševljena. Znala je da glumci imaju mnogo posla: to bi bilo kao da posao donosite sa sobom kući. Ali uspeo sam da je osvojim. Imali smo tajnu aferu tokom prve sezone serije. Zapravo, njoj je bilo dosta gore, jer nije trebalo da bilo kom glumcu daje privilegije - dodao je on.

Republika

Foto: Shutterstock

Erik Makormak

Kao par su se prvi put pojavili u javnosti 1995. godine, nakon čega su se venčali, nedugo nakon što je on dobio glavnu ulogu u seriji "Vil i Grejs". Kako je u seriji tumačio gej lika, mnogi su mislili da je i on gej. Tada je pričao kako mu je brak pomogao da se izbori sa slavom, kao i činjenica da mu se uloga dogodila u tridesetim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading