TUGA! Objavljene TRAGIČNE VESTI - Preminuo poznati glumac iznenada!

Autor:

Zabava

28.01.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac preminuo.

TUGA! Objavljene TRAGIČNE VESTI - Preminuo poznati glumac iznenada!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Glumac Troj Bekvit, poznat po ulozi u popularnoj sapunici "Komšije", preminuo je iznenada u 48. godini. Njegova koleginica iz australijske sapunice, Kim Valentin, potvrdila je njegovu smrt putem društvenih mreža. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a detalji o njegovoj smrti nisu javno objavljeni.

Nema sahrane u skladu sa njegovim poslednjim željama

Kim Valentin je otkrila da Troj Bekvit nije želeo sahranu, u skladu sa svojim poslednjim željama. Ovo je izazvalo emotivne reakcije među njegovim prijateljima i porodicom, a Kim je podelila svoju tugu putem društvenih mreža. Njihova TV porodica je izgubila još jednog člana, što je ostavilo veliku prazninu u njihovim srcima.

Ona je objavila: "Toliko me boli što moram ovo da kažem. Naš dragi stari prijatelj Troj Bekvit je preminuo. Još jedan član naše TV porodice je otišao prerano. Hvala za sva sećanja, moj drski prijatelju i svu moju ljubav prema tebi prijatelji i porodica."


Veliki zlikovac iz "Komšija"

Troj Bekvit je bio poznat po ulozi jednog od velikih zlikovaca iz sapunice "Komšije". Njegov lik je ostavio dubok trag u srcima gledalaca, čineći ga jednim od najpoznatijih likova iz 90-ih. Njegova smrt je šokirala mnoge obožavaoce i kolege, ostavljajući ih da se prisećaju njegovog značajnog doprinosa televizijskoj industriji.

Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija oko Trojeve smrti i kako će njegovi kolege i obožavaoci odati počast ovom talentovanom glumcu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading