KLINT ISTVUD NEPREPOZNATLJIV! Holivudska legenda posle dužeg vremena u javnosti, "POMISLIO SAM DA JE BESKUĆNIK"!

Autor:

Zabava

17.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni američki glumac i reditelj i u poznim godinama radi punom parom.

KLINT ISTVUD NEPREPOZNATLJIV! Holivudska legenda posle dužeg vremena u javnosti, "POMISLIO SAM DA JE BESKUĆNIK"!

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klint Istvud

Legenda Holivuda Klint Istvud poslednjeg dana maja oduvaće 93 svećice sa rođendanske torte, a i dalje radi punom parom. Naime, čuveni američki glumac i reditelj upravo završava svoj poslednji film, a posle dužeg vremena pojavio se u javnosti, što je privuklo veliku pažnju.

Klint Istvud je na jednom događaju u Kaliforniji, čiji je domaćin bila zaštitnik prirode dr Džejn Gudol, bio skoro neprepoznatljiv, a njegovo izdanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Pomislio sam da je neki beskućnik", komentar je jednog korisnika društvene mreže X na kojoj je i osvanula fotografija glumačke ikone. "Ukoliko ste se pitali da li je to zaista Klint Istvud - jeste", napisao je drugi korisnik pored slike na kojoj se vidi Klint u razgovoru sa Gudalovom.

Republika

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

U desetoj deceniji života, čovek koji je zaštitino lice sedme umetnosti Holivuda se ne predaje. Snima svoj poslednji film "Porotnik 2", koji će potpisati kao režiser i producent.Glavne uloge vremešni umetnik poverio je Nikolasu Holtu i Toni Kolet.

Triler je počeo da se snima u junu prošle godine i ovo će biti njegov poslednji film.

U centru priče je porotnik na suđenju za ubistvo koji shvata da bi on mogao biti optužen i bori se sa dilemom da li da se preda ili da manipiluše porotom, kako ne bi bio optužen za zločin.

Klint Istvud je zvezda filmova "Dobar, loš, zao", "Prljavi Hari", "Devojka od milion dolara" i mnogim drugim koje je snimio tokom višedecenijske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading