SKORSEZE U PROBLEMU! Ćerka legendarnog Sinatre STOPIRALA snimanje njegovog novog filma! Reditelj već odabrao GLUMCE!

Autor:

Zabava

18.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martin Skorseze planira da uzastopno snimi dva nova ostvarenja.

SKORSEZE U PROBLEMU! Ćerka legendarnog Sinatre STOPIRALA snimanje njegovog novog filma! Reditelj već odabrao GLUMCE!

Foto: Sebastian Christoph Gollnow/dpa via AP/Tanjug

Nakon što je imao 10 nominacija za Oskara za film "Ubistva pod cvetnim mesecom", Martin Skorseze planira da snimi još dva nova ostvarenja i to jedan za drugim! Kako je najavljeno prošle godine, prvi će biti o Iskusu, a drugi je biografski film o Frenku Sinatri, koji je izazvalo veliko interesovanje u javnosti i Holivud podigao na noge!

Kako navodi Varajeti, ćerka legendarnog pevača Tina Sinatra kontroliše očevo nasleđe i još uvek nije dala odobrenje za film budući da će u njemu biti prikazana i žena sa kojom je Sinatra imao aferu dok je bio u braku sa njenom majkom Nensi Barbato.

Republika

Foto: Credit: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Ava gardner i 

Međutim, to nije sprečilo Skorsezea da sastavi zvezdanu glumačku ekipu u kojoj će Leonardu Dikapriju poveriti naslovnu ulogu, dok će Dženifer Lorens igrati njegovu drugu suprugu i najveću ljubav, legendarnu Avu Gardner.

Epl, koji je finansirao Skorsezeov poslednji film vredan 215 miliona dolara, voleo bi da ostane u poslu sa rediteljem, ali pretpostavlja se da je Soni predvodnik u realizaciji projekta.

Skroseze nastoji da zaobiđe studijski sistem i samostalno finansira "Isusov život", zasnovan na knjizi Šusakua Endoa iz 1973. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen, Profimedia

Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens

Zauzeo je isti pristup sa dramom "Tišina" iz 2016., a zapravo Skorseze bi želeo i da se ponovo ujedini sa zvezdom filma Endruom Garfildom. Očekuje se da proizvodnja počne kasnije ove godine, kao i snimanje u Izraelu, Italiji i Egiptu. Snimanje u Izraelu moglo bi da se pokaže kao preveliki logistički izazov s obzirom na to da je zemlja u ratu.

Što se tiče filma "Sinatra", sve je i dalje pod znakom pitanja i čeka se odobrenje Tine Sinatre da bi se krenulo u realizaciju ovog projekta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading