"Najgori muškarci su oni o kojima najbolje pišem“: TEJLOR SVIFT PROPEVALA O RASKIDU!

Autor:

Zabava

19.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi album najpopularnije pop zvezde sadrži pesme "obojene" tugom i mrakom.

"Najgori muškarci su oni o kojima najbolje pišem“: TEJLOR SVIFT PROPEVALA O RASKIDU!

Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Tejlor Svift objavila je 11. studijski album pod nazivom "The Tortured Poets Department". Pesme je "obojila" mrakom i tugom, a u pesmi "So Long, London" opevala je raskid sa dugogodišnjim partnerom, britanskim glumcem Džoom Alvinom.

U beleškama uz album, Svift priznaje kako je bila uznemirena u vezi, ali i objašnjava jačinu i oštrinu svoje olovke dok piše nove, razorne pesme.

- Bila je to međusobna manična faza. Bilo je to samopovređivanje. Bila je to kuća, a zatim srčani udar - piše pevačica i dodaje:

 

 

- Osmeh se uvlači na lice ove pesnikinje. Jer su najgori muškarci oni o kojima najbolje pišem.

Nepoznati izvor je rekao magazinu People da je raskid bio "prijateljski" i da je prošao bez velike drame, ali kada je pevačica najavila svoj 11. album po redu "Odeljenje mučenih pesnika", na dodeli Gremi nagrada u februaru ove godine, fanovi su počeli da nagađaju da će se baviti posledicama raskida.

Brzo su primetili kako naslov ima sličnosti sa grupnom porukom koju su delili Alvin i njegov kolega glumac Pol Meskal - "Klub mučenih muškaraca".

U aprilu 2023, mesec dana nakon što je Svift započela svoju rekordnu turneju "Eras", objavljeno je da su se pop zvezda i britanski glumac razišli.

Svift (34) je jedna od pevačica koja ima najveću prodaju albuma u svetu, a, prema magazinu Forbs, ostvarila je zaradu od 1,1 milijardu dolara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading