POZNATA PEVAČICA URNISALA BIVŠEG DEČKA: U pesmi obelodanila SOČNE DETALJE njihovog RASKIDA!

Autor:

Zabava

30.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom potezu bruji ceo svet!

POZNATA PEVAČICA URNISALA BIVŠEG DEČKA: U pesmi obelodanila SOČNE DETALJE njihovog RASKIDA!

Foto: Tanjug/AP

Iako su fanovi prepoznali britanskog glumca Džoa Alvina (33) na novom albumu Tejlor Svift (34) u pesmi "So Long, London", zbog čega je on ugasio mogućnost komentarisanja objava na svom Instagramu jer su ga Sviftiji ljutito napadali, navodno nema zategnutih odnosa između tih bivših ljubavnika.

Više od godinu dana nakon njihova raskida, slavni glumac je "dobro" i "usresređen je na posao". "Izlazi i srećan je", kaže izvor za People te dodaje: 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

- On je sjajan tip, i ni na koji način ne voli dramu." "Alvin je ‘napustio‘ Sviftovu i sigurno ne govori loše o njoj. Bio je zaljubljen u nju, ali jednostavno nije išlo - dodaje izvor blizak glumcu.

- Džo voli glumu, ali ne može da podnese pažnju koja dolazi s njom. Nije mu prijatno da bude u centru pažnje - osvrnuo se i na njegovu karijeru

Raskid ovog para, nakon šest godina, dogodio se zbog "razlika u njihovim karakteristikama", pisali su mediji tada. 

- Alvin uvek želeo romansu sa Sviftovom da zadrži "svojom privatnom pričom" -  rekao je izvor za People.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Otkako je Alvinova veza sa Sviftovom došla svome kraju, on je nastavio da gradi filmsku karijeru, a uskoro će se pojaviti na filmskom festivalu u Kanu, na svetskoj premijeri svog najnovijeg projekta "Kinds of Kindness" Jorgoša Lantimosa, u kojem glumi uz oskarovku Emu Stoun.

Sviftova se trenutno zabavlja sa igračem Kanzas Sitija, Čefsom Travisom Kelkeom, s kojim je viđena u Las Vegasu 27. aprila. Par je prisustvovao dobrotvornoj gala večeri Kelkeovog suigrača Patrika Mahomesa, gde je Sviftova donirala četiri ulaznice za svoje koncerte u SAD-u, a prodale su se za neverovatnih 80.000 dolara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Dakle, iako su Džo Alvina i Tejlor Svift okončali svoju romansu, oboje su pronašli svoj put ka sreći i uspesima u svojim karijerama i ljubavnim životima. S obzirom na njihovu popularnost, njihovi koraci i dalje privlače pažnju javnosti, ali oboje se čine fokusiranim na svoje nove početke i izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading