METJU PERI JE IMAO FIZIČKI NEDOSTATAK! Otkrivene TAJNE i drugih poznatih ličnosti, OVO NIKO NIJE PRIMETIO!

Autor:

Zabava

31.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serije "Prijatelji" je još kao dete doživeo povredu.

METJU PERI JE IMAO FIZIČKI NEDOSTATAK! Otkrivene TAJNE i drugih poznatih ličnosti, OVO NIKO NIJE PRIMETIO!

Foto: Tanjug/AP

Iako mislimo da mnogo toga znamo o ljudima iz javnog sveta ipak postoje detalji koji su uspeli da promaknu i najpreciznijem oku. Mnoge tajne skrivene su u njihova četiri zida, a neke su jednostavno zaboravljene.

Tako, na primer, malo ko zna da je pokojni Metju Peri, zvezda serije "Prijatelji" koji je pronađen mrtav u kadi u svom luksuznom domu u Los Anđelesu 28. oktobra prošle godine, celog života imao fizički nedostatak. Ovaj glumac je, snimajući "Prijatelje", pred kamerama proveo sate i sate, godine... Međutim, niko nije primetio da na njegovoj ruci nešto nedostaje!

Republika

Foto: Profimedia

Elvis Prisli

Naime, popularni Čendler Bing nije imao deo prsta. Još na praksi u školi izgubio je vrh prsta, kada su mu ruku priklještila vrata, a ovaj nedostatak glumac nije skrivao. 

Tako malo ko zna da je legendarni muzičar Elvis Prisli ustvari bio prirodni plavušan. Obično je bio farban u smeđu nijansu, ali jednom kada je sam probao da se ofarba, koristio je crni lak za cipele.

Pravo ime mnogima omiljenog glumca Eštona Kučera zapravo je Kristofer, a javnosti nije poznato ni to da Ešton tečno govori španski jezik.

Republika

Foto: shutterstock

Čarli Šin

Robin Vilijams je karijeru najpre gradio u parku u Njujorku, kao mimičar, a zatim je počeo da nastupa u crkvi. Možda najveću tajnu krije Čarli Šin, zvezda serije "Dva i po muškarca", koji  je jednom slučajno upucao svoju tadašnju devojku Keli Preston. Iako su prvo negirali ovu vest i pokušali da sakriju od sveta, ubrzo su je ipak nazvali "nezgodom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading