PEVAČICU TOKOM KONCERTA UJEO SLEPI MIŠ: Hitno završila u BOLNICI! Snimak LEDI KRV u žilama (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato u kakvom je stanju nakon jezivog incidenta!

PEVAČICU TOKOM KONCERTA UJEO SLEPI MIŠ: Hitno završila u BOLNICI! Snimak LEDI KRV u žilama (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Bivša zvezda serije "Tračara" i frontmenka benda "The Pretty Reckless", Tejlor Momsen, doživela je neobičan incident tokom nastupa kao predgrupa AC/DC u Sevilji. Naime, dok je izvodila pesmu "Witches Burn", na nju je naleteo slepi miš i ujeo je za butinu, zbog čega je hitno hospitalizovana.

Iako u prvom trenutku pevačica nije osetila ništa, publika na koncertu je počela da vrišti i pokazuje prstom, nakon čega je shvatila šta se dogodilo. Tejlor je, nakon što primljena u bolnicu, primila vakcinu protiv besnila, ističući da je ujed zaista nije osetila, ali je vakcinisanje pamtila kao bolno iskustvo.

- Kakav rokenrol momenat u Sevilji prošle srede, za vreme „Witches Burn" od svih pesama... Slepi miš je naleteo na mene i zakačio mi se za nogu. Pevala sam, ni o čemu pojma nisam imala dok publika nije počela da upire prstom i vrišti - prisećala se ona uz snimak drame, koji je objavila na društvenoj mreži Instagram.

- Bio je sladak, ali me je i ujeo. Tako da... Vakcina protiv besnila. Naredne dve nedelje. Hvala osoblju bolnice što su me prozvali Batgirl nakon što su videli na vestima šta se dogodilo. Ima još materijala, inače - dodala je Tejlor. 

Pevačica je podelila snimak incidenta na svom Instagram profilu, uz komentar da je slepi miš bio sladak, ali je ipak odlučila da se vakciniše, kako ne bi došlo do novih komplikacija. Takođe je zahvalila osoblju bolnice koje su je prozvali "Batgirl" (eng. devojka slepi miš) nakon što su čuli šta se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading