RIJANA PROŠLA PAKAO NAKON POROĐAJA! Pevačica konačno smogla snage da progovori!

Autor:

Zabava

20.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda je donela na svet drugo dete 3. avgusta prošle godine.

RIJANA PROŠLA PAKAO NAKON POROĐAJA! Pevačica konačno smogla snage da progovori!

Foto: www.profimedia.rs

Rijana

Nakon što se drugi put porodila i donela na svet dečaka pevačica Rijana suočila se sa ogromnim problemom, koji je znatno uticao na njen život, ali i karijeru. Muzička zvezda se skoro u potpunosti povukla iz javnosti, pesme je prestala da snima, a u retkim trenucima kada bismo je videli na javnom događaju izgledala je potupuno drugačije.

Kosu je skratila i to ne iz hira, kako je rekla tokom nedavne promocije svoje linije preparata za negu kose, već je za to imala dobar razlog.

- Nisam očekivala da će se gubitak kose dešavati u talasima. Mislila sam da će se jednostavno desiti i da će nakon toga kosa ponovo narasti - izjavila je Rijana za strane medije, pa objasnila, da je zbog toga skratila kosu, kako bi je postepeno oporavljala.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Iako je u početku nosila razne perike, sada se u javnosti pojavljuje s kratkom, prirodnom kosom, a slične frizure nosila je i ranije, na početku karijere.

Inače, Rijana je objavila da je drugi put trudna tokom nastupa na poluvremenu Super Boula 2023. u februaru. Pevačica je tada izašla na scenu poluvremena Superboula na stadionu Stejt Farm u Arizoni, gde je nosila crveni kombinezon.

Nakon što je primećena kako miluje stomak tokom nastupa, mnogi gledaoci su pretpostavili da ukazuje na trudnoću. Nakon toga ona je potvrdila spekulacije o trudnoći u izjavi za The Holliwood Reporter.

Drugo dete pevačica i reper ASAP Roki dobili su samo godinu dana nakon što je pevačica rodila sina u maju 2022. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading