ADVOKAT DŽASTINA TIMBERLEJKA OŠTRO PORUČIO: "Odbraniću mog klijenta! Ima još mnogo toga da se kaže!"

Autor:

Zabava

20.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravni zastupnik slavnog pevača tvrdi da je Timberlejk spreman da se suoči s problemima.

ADVOKAT DŽASTINA TIMBERLEJKA OŠTRO PORUČIO: "Odbraniću mog klijenta! Ima još mnogo toga da se kaže!"

Foto: Tanjug/AP

Nakon privođenja pevača Džastina Timberlejka zbog vožnje u alkoholisanom stanju na Long Ajlendu oglasio se i pravni zastupnik poznatog pevača edvard Berk Džunior, koji je istakao da je pevač "i te kako spreman da se suoči sa svojim problemima".

Advokat muzičke zvezde se osvrnuo na tabloide i istakao da će se "rado uhvatiti u koštac s istima i energično odbraniti gospodina Timberlejka od svih navoda".

Pevač je pušten nakon saslušanja, a njegov advokat Edvard Berk i sugerisao da ima još dosta toga da se kaže povodom svega ovoga.

- Još mnogo toga ću imati da kažem kada za to dođe vreme - rekao je Berk, pa dodao da "trenutno čeka još detalja iz kancelarije okružnog tužioca".

Republika

Foto: PapCulture/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 

Džastin Timberlejk je završio u pritvoru 18. juna zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a iz policije su naveli da su mu oči bile "krvave i kao od stakla", da je pevač bio vidno pijan i da se osećao na alkohol, preneo je NBC News. Na standardnom terenskom alkotestu je "loše prošao i navodno je rekao nadležnima kako je popio samo jedan martini i onda ispratio svoje prijatelje kući".

Pošto je odbio dalje ispitivanje bio je i uhapšen, pa je noć proveo u pritvoru. Na slobodu je pušten bez kaucije. Timberlejk je tvrdio da nije kriv, a naloženo mu je da se pojavi pred sudom 26. jula, navode dalje zvaničnici.

U krivičnoj prijavi se navodi da je Timberlejk bio za volanom sivog BMW-a kada je zaustavljen u blizini auto-puta, nakon što je ignorisao znak za zaustavljanje i nije se držao desne trake.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading