LETEĆE PERJE! Bred i Anđelina na festivalu u Veneciji, organizatori u strahu - ŠTA AKO SE SRETNU?

Autor:

Zabava

20.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim u sudnici, bivši supružnici mogli bi da se sretnu na crvenom tepihu.

LETEĆE PERJE! Bred i Anđelina na festivalu u Veneciji, organizatori u strahu - ŠTA AKO SE SRETNU?

Foto: Promo foto

Čuveni Filmski festival u Veneciji još nije ni počeo, a već su se javili problemi! U avgustu će se održati prestižna manifestacija na kojoj će publici biti predstavljena ostvarenja koja će se boriti za Zlatnog lava, a u zvaničnoj selekciji, koja još nije poznata, mogli bi da se nađu novi filmovi Breda Pita i Anđeline Džoli.

To bi značilo da je sasvim izvesno da će se u tom slučaju bivši supružnici, koji se godinama viđaju samo po sudovima, sresti na crvenom tepihu. Upravo ovaj scenario organizatori ne žele jer - skandal je zagarantovan!

Pitov film "Wolfs" (Vukovi) je komedija u kojoj mu je partner Džordž Kluni, a njih dvojicu unajmljuju da odu na mesto zločina i uklone telo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj film je režirao tip koji je napravio "Spider-Man: Far From Home " Džona Vatsa. Doduše, Pit u ovom naslovu glumi nasuprot Džordžu Kluniju, koji uvek dobija mnogo ljubavi u Veneciji. Pit i Kluni posle 16 godina ponovo glume zajedno, a premijera filma u bioskopima očekuje se 20. septembra ove godine.

Sa druge strane, Anđelina Džoli glumi u "Mariji", biografskoj drami o operskoj pevačici Mariji Kalas.

I dalje nije poznato koji filmovi su izabrani jer festival neće objavljivati svoje izbore još neko vreme, ali konsultant za veteranske nagrade kaže da postoje svi razlozi da se očekuje da će Pit i Džoli oboje biti u Veneciji.

Republika

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Sony Pictures Entertainment

Bred Pit i Džordž Kluni u filmu "Vukovi"

Ako ste festival, uradili biste sve što možete da se to dogodi. Ceo svet bi to gledao - rekao je on, a prenosi Blic.

Dodao je da ipak, čak i ako oboje dođu u Italiju, ne mora da bude nezgodno za dve zvezde.

Festival ih može razdvojiti. Možete se kladiti da će se i Pitovi i Džolijevi ljudi pobrinuti da se nikada ne približe jedno drugom - rekao je konsultant.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading