INFLUENSERKA UMRLA NA JAHTI! VEST O SMRTI POTRESLA FANOVE ŠIROM SVETA! Odmah naložena obdukcija (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne mogu da verujem. U šoku sam, nedostajaćeš nam dušo. Nikada te neću zaboraviti".

INFLUENSERKA UMRLA NA JAHTI! VEST O SMRTI POTRESLA FANOVE ŠIROM SVETA! Odmah naložena obdukcija (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Influenserka Farah El Kadhi preminula je tokom svog odmora na jahti, a kako prenose strani mediji, sumnja se da je razlog srčani udar.

Njeno beživotno telo pronađeno je 17. juna na vozilu na vodi, a svega nekoliko sati pre toga na društvenoj mreži Instagram je objavila poslednje fotografije putem storija. Izveštaji lokalnih medija kažu da nije imala znakove povreda i da je stigla u zemlju na jednonedeljni odmor. Najavljena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan razlog smrti.

Foto: Instagram/printscreen

Influenserka Farah je preminula na jahti na odmoru

 

Vest o njenoj smrti iznenadila je mnoge, koji se trenutno opraštaju od nje putem društvenih mreža, a u moru komentara oglasila se i Soulaima Hneinia. Rekla je da je Farah:

 "zaista divna osoba, poznata po svojoj ljubaznosti, velikodušnosti i toplini". Kolegica Influencer Lori Market napisala je:

"Ne mogu da verujem. U šoku sam, nedostajaćeš nam dušo. Nikada te neću zaboraviti".


Ovaj tragičan događaj ostavlja mnoge u šoku i u tugi, dok se javnost oprašta od mlade influenserke koja je svojom toplinom i ljubaznošću osvajala srca svojih pratilaca.
Najavljena obdukcija influenserke Farah El Kadhi trebalo bi da pruži odgovore na pitanja koja muče javnost. S obzirom na to da nije bilo vidljivih povreda, utvrđivanje tačnog uzroka smrti može biti od ključnog značaja kako bi se razjasnile okolnosti ovog tragičnog događaja.
 

Očekuje se da će rezultati obdukcije biti objavljeni u narednim danima, pružajući tako odgovore na pitanja koja su ostala misterija za sada, nakon iznenadne smrti influenserke Farah El Kadhi.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading