"TO MU NIJE TREBALO": Nakon ubistva koleginice Alek Boldvin povukao DRASTIČAN POTEZ! U SVE UVUKAO DECU!

Autor:

Zabava

20.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac je mnoge iznenadio svojom odlukom.

"TO MU NIJE TREBALO": Nakon ubistva koleginice Alek Boldvin povukao DRASTIČAN POTEZ! U SVE UVUKAO DECU!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Alek Boldvin, koji je na snimanju filma "Rust" za potrebe scene pucao iz pištolja i tom prilikom usmrtio snimateljku Halinu Hačins, doneo je veliku životnu odluku i odlučio da postane učesnik rijalitija.

Naime, Boldvin, njegova supruga i sedmoro dece učestvovaće u rijalitiju TLC-a pod nazivom "Boldvini". Tako će gledaoci imati priliku da zavire u njihovu svakodnevicu, svedoče intimnim trenucima, ali i raspravama ove mnogočlane familije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Alek Boldvin na snimanju filma "Rust"

Rijaliti će biti emitovan sledeće godine, a slavni par je nedavno potpisao ugovor.

Mnogima nije sasvim jasno zbog čega se poznati holivudski glumac odlučio na ovakav korak budući da mu novac, kao glavni motiv većine rijaliti učesnika, ne predstavlja problem. Posebno negativnu reakciju na vest da se pokreće rijaliti "Boldvini" reagovao je i sam bivši učesnik ovakvog formata Džon Goslin, koji je glumca upozorio da se ne upušta u tu igru.

 

 

Rijaliti koji je svojevremeno pratio život Džonove porodice zvao se “Jon & Kate Plus 8”, a Goslin je za Foks rekao da ne misli da je dobra ideja da Boldvin rizikuje slavu, bogatstvo ili mir porodice zarad gledanosti.

Moj savet Aleku je da beži na drugu stranu - rekao je Goslin i dodao:

- Uživajte u karijeri i u svojoj porodici. I uživajte u životu sa decom. Ne postajemo svi mlađi - savetovao ga je iskusni rijaliti učesnik.

- Deci nije mesto u rijalitiju - naglasio je Goslin.

- On je uspešan glumac. Sada će ih učiniti slavnim zbog novca? Nisam pitao svoju decu kada su imala 15 meseci da li žele da to urade. Bili smo na neki način finansijski opterećeni, a svet je tada bio drugačije mesto - podsetio je Džon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading