KIJANU RIVS STIŽE U SRBIJU! Ovo je njegova LISTA ZAHTEVA, mnoge je iznenadio!

Autor:

Zabava

21.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac će nastupiti sa svojim bendom na Arsenal festu u Kragujevcu.

KIJANU RIVS STIŽE U SRBIJU! Ovo je njegova LISTA ZAHTEVA, mnoge je iznenadio!

Foto: Tanjug/AP

Holivudski zavodnik Kijanu Rivs, koji se proslavio ulogom u filmu "Matriks", sledeće nedelje boraviće u našoj zemlji. On će zajedno sa svojim bendom Dogstar zasvirati na ovogodišnjem Arsenal festu u Kragujevcu, koji če biti održan od 27. do 29. juna biti održan u prostoru Kneževog arsenala.

Sve je spremno za doček slavnog glumca, a sada je objavljena i lista zahteva popularnog Rivsa. Mnoge njegove planetarno popularne kolege važe za razmažene zvezde koje imaju veliku rajder listu zahteva koja im mora biti ispunjena kada gostuju u nekom gradu. Međutim, sa Rivsom to nije slučaj.

On je organizatorima tražio da njegovom bendu i njemu tokom nastupa na festivalu bude dostupno bezalkoholno pivo i sake (japanska rakija), saznaje Informer.

Republika

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

Mislili smo da će tražiti ko zna šta jer je već decenijama jedna od najvećih svetskih zvezda. Međutim, totalno nas je razuverio u to. Tražio je mu obezbedimo bezalkoholno pivo i japansku rakiju sake. Njegov bend i on su bili veoma skromni u svojim zahtevima tako da neće biti nikakvih problema da im izađemo u susret - priča izvor za pomenuti list.

Sake je tradicionalno japansko pirinčano piće, koje datira još iz 300. godine naše ere. Pravi se fermentacijom pirinča. U Japanu je nacionalno piće i često se poslužuje uz posebnu ceremoniju, gde se nežno zagreva u maloj zemljanoj posudi ili porculanskoj boci i pijucka iz male porculanske šoljice zvane sakazuki .

Alternativni rok bend Dogstar osnovan je 1991. godine i ima tri člana. Kijanu svira bas gitaru, Robert Mejlhaus bubnjeve, a Bret Domrouz gitaru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading