PRIČALI SU DA JE MADONU TUKAO PALICOM ZA BEJZBOL: Slavni glumac konačno razvezao jezik!

Autor:

Zabava

23.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šon Pen odgovorio na skandalozne optužbe!

PRIČALI SU DA JE MADONU TUKAO PALICOM ZA BEJZBOL: Slavni glumac konačno razvezao jezik!

Foto: www.profimedia.rs

Glumac i dobitnik Oskara, 63-godišnji Šon Pen, nedavno je dao intervju za Njujork Tajms, u kojem je demantovao tvrdnje o fizičkom zlostavljanju svoje bivše supruge, pevačice Madone, koja danas ima 65 godina. Pen je istakao da nikada nije fizički napao "Vogue" pevačicu tokom njihovog braka od 1985. do 1989. godine. Jedan od detalja koje je Pen izdvojio jeste događaj kada je SWAT tim upao u njegov dom, nakon što je Madona pozvala policiju zbog navodno prisutnih oružja u kući. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona

- Rekao sam: "Ne izlazim. Završiću doručak" - izjavio je Penn u intervjuu, objavljenom u subotu. 

- Sledeće što sam znao, prozori su se razbijali po celoj kući i oni su ušli. Imali su me u lisicama - dodao je glumac.

Glumac je takođe progovorio o glasinama da je "zavezao Madonnu kao ćurku" i o tome kako je jednom prilikom proveo noć sa ženom koja ga je pitala da li je udario Madonu bejzbol palicom. 

- Nisam znao o čemu uopšte priča - izjavio je Pen.

Takođe je opisao Madonnu kao "nešto što volim" i uporedio njihov odnos sa odnosom sa svojom drugom bivšom suprugom, glumicom Robin Rajt, sa kojom deli dvoje dece.

Republika

Foto: (Ashlee Rezin Garcia/Chicago Sun-Times via AP

Šon Pen

Reakcije na optužbe

Nakon što je režiser Li Denijels spomenuo Pena u kontekstu navodnog zlostavljanja žena, Pen je podneo tužbu od 10 miliona dolara protiv Denijelsa. Međutim, tužbu je povukao 2016. godine nakon što se Denijels izvinio za svoje izjave i donirao jednoj od Penovih dobrotvornih organizacija. Takođe, Madona je svedočila u korist Pena i demantovala tvrdnje o zlostavljanju, ističući da je bilo "više od jedne žučne rasprave" tokom njihovog braka, ali da je Pen nikada nije fizički napao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading