PREMINULA BIVŠA RIJALITI UČESNICA: Izvršila SAMOUBISTVO, porodica saopštila tragične vesti!

Autor:

Zabava

25.06.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okončala svoj život u 52. godini!

PREMINULA BIVŠA RIJALITI UČESNICA: Izvršila SAMOUBISTVO, porodica saopštila tragične vesti!

Foto: Pixabay

Sveća

Sara Beker, bivša učesnica rijaliti programa "The Real World", preminula je izvršivši samoubistvo u 52. godini, saopštila je njena porodica. Sara je bila poznata po svom učešću u petoj sezoni MTV-ove rijaliti serije 1996. godine, kada je imala samo 25 godina. U to vreme, radila je u Wildstorm Comics-u u La Jolli, Kalifornija, gde se opisivala kao "devetnaestogodišnjakinja zarobljena u telu dvadesetpetogodišnjakinje".

Borba sa mentalnim problemima

Porodica je izjavila za medije da je Sara nedavno počela da se suočava sa mentalnim problemima. Ova informacija baca novo svetlo na njen život i karijeru, ističući važnost mentalnog zdravlja i otvarajući prostor za razmišljanje o pritiscima sa kojima se pojedinci suočavaju u zabavnoj industriji.

Odlazak u Ilinois i planovi za povratak u Kaliforniju

Prošle godine Sara se preselila u Ilinois kako bi se brinula o voljenim osobama, ali je planirala da se vrati u Kaliforniju. Ovaj neočekivani prelazak iz jedne države u drugu, uz planove za budućnost, stvara sliku žene koja je tražila svoje mesto u svetu i koja je bila spremna da se prilagodi životnim okolnostima.

Ostavština i sećanja

Nakon što je objavljena vest o Sarinoj smrti, nekoliko njenih prijatelja se oglasilo na društvenim mrežama kako bi odali počast njoj. Njena smrt je podstakla javnost da se seti njenog doprinosa rijaliti televiziji i da se priseti trenutaka koje je delila sa svojim obožavaocima.

Sara Beker je ostavila trag u zabavnoj industriji i njena smrt je podsetnik na važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje se bore sa sličnim izazovima.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading