KO ĆE NASLEDITI BOGATSTVO METJUA PERIJA? Glumac ostavio MILIONE, a JEDNO IME u testamentu posebno iznenađuje!

Autor:

Zabava

28.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogatstvo slavnog glumca procenjuje se na 120 miliona dolara.

KO ĆE NASLEDITI BOGATSTVO METJUA PERIJA? Glumac ostavio MILIONE, a JEDNO IME u testamentu posebno iznenađuje!

Foto: AP Matt Sayles

Slavni glumac Metju Peri za života je sastavio testament u kojem je naveo kome će, u slučaju njegove smrti, pripasti sve što je stekao. Navedeno je nekoliko imena, a jedno posebno iznenađuje. Reč je Perijevoj bivšoj devojci Rejčel Dan (41), koja će, prema želji pokojnika, naslediti deo njegovog bogatstva koje se procenjuje na 120 miliona dolara. 

U dokumentima se navodi da su njegove "lične stvari" procenjene na milion dolara, što ne uključuje nakit, umetnine i automobile. 

Glumac je umro prošlog oktobra od akutnog dejstva ketamina, kako je navedeno u izveštaju lekara iz okruga Los Anđeles. Pet meseci nakon njegove smrti, njegov testament, koji je napisao 2009. godine, objavljen je, a US Weekly je dobio kopiju dokumenata. 

Foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Rejčel Dan i Metju Peri

Napomenuo je da njegova deca neće imati "izričito pravo" da koriste njegov novac nakon njegove smrti, ali on nikada nije ni dobio dete.

Otkriveno je da je Peri u testamentu većinu svoje imovine ostavio svojoj fondaciji Alvy Singer Living Trust, nazvanoj po liku iz filma Vudija Alena „Eni Hol“, a da su kao korisnici poverenja imenovani i njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison, kao i njegove polusestre Kejtlin Morison i Rejčel Dan.

U svojim memoarima iz 2022. "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Metju je pisao o susretu sa Rejčel, koja je bila 14 godina mlađa od njega. Nazvao ju je "bivšom devojkom svojih snova". Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine.

- Sa Rejčel u mom životu znam da mogu da budem veoma posvećen, a ne neki sebičan momak koji samo želi da se druži sa svojim prijateljima. Želim da provedem vreme sa svojom devojkom i istražim šta znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena - rekao je Peri 2004. godine.

Nakon raskida njih dvoje su ostali u dobrim odnosima i od tada ona živi veoma povučeno i daleko od očiju javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading