RIJALITI-ZVEZDA DECI OTKRILA DA IMA TUMOR: Završila u SUZAMA nakon bolnog priznanja!

Autor:

Zabava

30.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Džener otkrila članovima svoje porodice da ima zdravstvenih problema!

RIJALITI-ZVEZDA DECI OTKRILA DA IMA TUMOR: Završila u SUZAMA nakon bolnog priznanja!

Foto: shutterstock

Kris Džener, majka čuvenih Kardašijanki, nedavno je otkrila da joj je dijagnostikovan tumor, o čemu će pričati u uvodnom delu sledeće epizode "Kardašijani".  Kris (68) se otvara se svojoj deci i dečku o nedavnom zdravstvenom problemu. Poznata po svojoj jakoj i staloženoj naravi, rijaliti-zvezda deluje vidno emotivno dok deli zabrinjavajuće vesti o svom zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: Hulu/Printscreen

Uplakana Kris otkrila da ima tumor

"Želela sam da vam kažem nešto... Imala sam pregled", Kris poverava u emotivnom tonu dečku Koriju Gemblu, Kim, Kloi i Kendal u najavi za sledeću epizodu. "Ovo me jako tuži i rastužuje, ali doktori su pronašli nešto", suznih očiju otkriva.

U najavi se dalje otkriva priroda Dženerkinog zdravstvenog problema, jer joj je dijagnostikovana cista i mali tumor. Ova objava dolazi nakon što se Kris već suočila sa zdravstvenim izazovima, pošto je njena ćerka Kajli Džener podelila video na Instagramu i TikToku u septembru 2022. godine, pokazujući Krisine nekontrolisane drhtavice ruku, izazivajući zabrinutost među njenim pratiocima.

Sledeća epizoda obećava intiman i emotivan uvid u Krisinu borbu sa zdravljem, osvetljavajući njenu ranjivost i otpornost u susretu sa medicinskim izazovima. Ova situacija sa Kris Džener ističe važnost redovnih medicinskih pregleda i podseća javnost da se ni poznate ličnosti nisu imune na zdravstvene probleme. Naglašava se važnost svesti o zdravlju i preventivnim merama koje mogu pomoći u ranom otkrivanju potencijalnih zdravstvenih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading