PREMINULA POZNATA GLUMICA, A ŽIVELA U TEŠKOM SIROMAŠTVU: Otkriveni pravi razlozi njene smrti!

Autor:

Zabava

05.07.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica preminula je iznenada, a vest je saopštio njen prijatelj.

Smriti Bisvas, indijska glumica koja je ostvarila niz značajnih uloga u indijskim, bengalskim i maharaštrskim filmovima, preminula je u svojoj 100. godini. Iako je bila ikona svog vremena, odrekla se slave zbog braka i povukla se iz javnog života nakon udaje za režisera SD Naranga.

Bisvas je bila jedna od najznačajnijih figura indijskog filma 50-ih godina, ostvarujući uloge u filmovima poput Guru Duta, V. Šantarama, Bimal Roja, Bra Čopre i Raža Kapura. Međutim, nakon udaje, naglo se povukla sa filmske scene, ostavljajući iza sebe sjajnu karijeru.

Foto: Printscreen/Youtube/Friday Flix

Smriti Bisvas

 


Poslednje godine svog života provela je u siromaštvu, živeći sa svojom sestrom, hrišćanskim misionarom. Smriti je preminula u velikom siromaštvu, a njen životni put bio je obeležen i sahranom po hrišćanskom obredu.

Njena smrt izazvala je veliku tugu među njenim obožavaocima i kolegama. Režiser Hansal Mehta je potvrdio njenu smrt na društvenim mrežama, objavivši seriju njenih fotografija i dirljivu poruku zahvalnosti za doprinos indijskom filmu. Društvene mreže u Indiji su preplavljene porukama opraštanja od ove filmske ikone.

- Draga Smiriti, počivaj u miru i putuj na neko lepo mesto. Hvala ti što si ulepšala naše živote - stoji u dirljivoj oproštajnoj poruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hansal Mehta (@hansalmehta)

 


Smriti Bisvas ostavila je neizbrisiv trag u indijskom filmu, a njena životna priča ostaje inspiracija i podsećanje na značaj koji je imala kao glumica i kao osoba.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading