ALBANKA POKRALA POZNATE MUZIČARE? Šok-snimak kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnu pevačicu optužili da je plagijator!

ALBANKA POKRALA POZNATE MUZIČARE? Šok-snimak kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Dua Lipa, engleska pevačica albanskog porekla, više puta je digla prašinu svojim izjavama i stavovima, a sada ju je jedan korisnik društvene mreže TikTok prozvao da je "pokrala" stare hitove. On je usnimio video i puštao paralelno njene pesme, kao i hitove koje je navodno pokrala.

Tako je uporedio njenu pesmu "Break My Heart" sa čuvenim hitom grupe INXS "Need You Tonight". Isto je uradio i sa njenom pesmom "Prisoner", koja neodoljivo podseća na hit grupe "Kiss", koji nosi naziv "I Was Made For Lovin You", ali i na pesmu "Physical", koju izvodi Olivija Njutn Džon. Slično je i sa pesmom "Love Again", koju je uporedi sa pesmom "Your Woman", koju izvodi "White Town". Sve ovo možete čuti u nastavku ovog teksta.

Naši korisnici su krenuli da dele ovaj snimak. Inače, pevačica je i ranije "semplovala" mnoge umetnike, a od marta 2022. do danas mnogi umetnici su podneli tužbe protiv nje. Bosko Kante je podneo tužbu u avgustu 2023. godine i zahtevao 20 miliona dolara zbog korišćenja njegovog vlasništva na remiksima pesme "Levitating". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dua Lipa

Tužbu za istu pesmu su podneli i tekstopisci L Rasel Braun i Sendi Lincer, koji su naveli da je ona ukrala početak pesme "Levitating" od dve njihove pesme. 

2022. godine u martu bend "Artikal Sound System" tužio je pevačicu zbog navodnog plagijarizma. Oni su stvridli da je iskopirala deo ih njihove pesme "Live Your Live", takođe za "Levitating".

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading