GLUMICA POKUŠALA DA PLATI NEKOG DA JE UBIJE! Želela da pronađe osobu za taj "prljav posao", usledio neviđeni obrt!

Autor:

Zabava

29.07.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli otkriva svoju mračnu tajnu!

GLUMICA POKUŠALA DA PLATI NEKOG DA JE UBIJE! Želela da pronađe osobu za taj "prljav posao", usledio neviđeni obrt!

Foto: profimedia

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (49) šokirala je javnost svojom iskrenom ispovešću o mračnom periodu svog života. Glumica je otkrila da je kao mlada imala suicidalne misli i čak pokušala da angažuje plaćenog ubicu.

Anđelina je otkrila da je u svojoj 26. godini prolazila kroz težak period i da je razmatrala mogućnost angažovanja nekog da je ubije. Izjavila je da je želela da izgleda kao da je neko drugi njoj oduzeo život, kako bi izbegla osećaj da je izneverila ljude oko sebe.

Glumica je priznala da je bila svesna kako bi njen iznenadni odlazak uticao na njenu porodicu, ali je istovremeno pokušavala da pronađe izlaz iz svog mračnog perioda. Pokušala je da pronađe osobu koja bi obavila taj "prljav posao", ali je na kraju shvatila da želi da preživi i da se izbori sa svojim unutrašnjim demonima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli

 

Kako je vreme prolazilo, Anđelina je pronašla izlaz iz svoje krize i otkrila da je srećna što nije umrla mlada. Važnu ulogu u njenom izlasku iz tame imala je podrška i pomoć ljudi oko nje.

Anđelina Džoli je svojom iskrenom ispovešću otvorila važnu temu o mentalnom zdravlju i borbi sa suicidalnim mislima. Njena hrabrost da podeli svoje iskustvo može biti inspiracija drugima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Ispovest Anđeline Džoli o njenom mračnom periodu jasno pokazuje koliko je važno razgovarati o mentalnom zdravlju i tražiti pomoć kada je potrebno. Glumica je svojom iskrenošću skrenula pažnju javnosti na važnu temu i može poslužiti kao primer hrabrosti i izlaska iz teških životnih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mili

30.07.2024 06:51

Vidi se iz daleka da ova nije u vinklu.

hodajući

02.08.2024 19:15

Nekog majstorora samo da demontira skelet ?