PRVO OGLAŠAVANJE KASANDRE IZ BEOGRADA! Ono što je lepa glumica uradila ODUŠEVIĆE sve Srbe, ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je prvo uslikala slavna glumica u Srbiji i sve ostavila bez teksta!

Latinoamerička glumica Koraima Tores, poznata po ulozi Kasandre u istoimenoj sapunici, juče je sletela u Beograd kako bi započela aranžman u seriji "Igra sudbine". Oduševljena svojim dolaskom, Koraima se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram i obradovala svoje pratioce.

Naime, na svačije oduševljenje, prva slika koju je podelila bila je ona sa ćevapima, a zatim je pozirala sa osmehom koji je očarao mnoge.

Inače, ovo nije prvi put da je slavna glumica posetila Srbiju. Prilikom dolaska 2017. godine, osim Beograda, posetila je i Novi Sad i Niš, izjavljujući da Srbija ima posebno mesto u njenom srcu. "Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim", rekla je tada Koraima, izražavajući svoju naklonost prema srpskom narodu.

Republika

Foto: instagram.com/lacoraima

Koraima Tores stigla u Beograd

Producent serije "Igra sudbine", Nikola Burovac, podelio je pojedine detalje o saradnji sa Kolumbijskom glumicom. Opisao ju je kao izuzetno lepu, srdačnu i prirodnu ženu, uporedivši je sa pravom Kasandrom. Istakao je da su se potrudili da se Koraima oseća kao zvezda, jer to i jeste, te da nije imala nikakve posebne zahteve. Burovac je izrazio zadovoljstvo što je Koraima ponovo u Srbiji i što je deo njihove najveće serije.

Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije - kaže Burovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading