AL PAĆINO KAO BESKUĆNIK! Njegova devojka proslavila 30. rođendan, a svi komentarišu da je glumac STARAC MEĐU OMLADINCIMA!

Autor:

Zabava

27.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak sa rođendana Nur Alfalah, mreže se usijale!

AL PAĆINO KAO BESKUĆNIK! Njegova devojka proslavila 30. rođendan, a svi komentarišu da je glumac STARAC MEĐU OMLADINCIMA!

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Devojka slavnog glumca Al Paćina (84), Nur Alfalah, proslavila je 30. rođendan. Tim povodom upriličena je proslava na kojoj su se zabavljali prijatelji mlade Nur, a ovu žurku nije propustio ni njen partner, vremešni glumac, koji je sve vreme đuskao i zabavljao se sa gostima. 

Snimak sa rođendana, kao i neke fotografije koje pokazuju kako su se dobro provodili, objavila je njena sestra Sofija. Na snimku se vidi da su glumac i njegova devojka, sa kojom je dobio dete prošle godine, dele glavni trenutak rođendana - duvanje svećica na torti.

Foto: Instagram/sophiaalfallah

 

Dok "navijaju" u pozadini, Al Paćino se trudi da bude od prave pomoći Nuri i oduva sve svećice, a ubrzo je usledio i aplauz, nakon čega se vidi osmeh Oskarom nagrađenog glumca.Ovaj snimak je zapalio mreže, a svi komentarišu razliku u godinama između poznatog para. Razni komentari na račun glumca mogu se pročitati na mrežama.

Izgleda kao beskućnik pored nje - jedan je od najčešćih opisa na slikama glumca koje se redovno dele.

Republika

Foto: Credit: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Al Paćino sa devojkom

Zbog razlike u godinama između Paćina i Nur mnogi sumnjaju u njenu ljubav prema glumcu, pa čak i nakon što je sa njim dobila dete. Iako nisu u braku, njihova veza i dalje je po svemu sudeći jaka. Ipak, da sumnja u iskrenost Nur postojala je i kod Paćina budući da je nakon porođaja zahtevao da se uradi DNK test, kako bi bio siguran da je dete njegovo. 

No, baš zato što mnogi misle da "ne pripadaju zajedno", loši komentari ne izostaju ni kada je glumac u pitanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading