BOLEST RAZORILA POPULARNOG PEVAČA! Ćerka saopštila stravične vesti, ostavljena OPROŠTAJNA poruka!

Autor:

Zabava

28.09.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga u svetu muzike.

BOLEST RAZORILA POPULARNOG PEVAČA! Ćerka saopštila stravične vesti, ostavljena OPROŠTAJNA poruka!

Foto: pixabay.com

Odlazak legende

Legendarni kantri pevač Edi Lav preminuo je u 81. godini nakon duge borbe sa kancerom. Pevač koji je bio slep, ostavio je neizbrisiv trag u svetu muzike tokom svoje impresivne 60-godišnje karijere.

Kantri pevač Edi Lav je bio poznat po svojoj iskrenim i emotivnim pesmama, koje su kombinovale stilove kantri, narodne i pop muzike. Tokom svoje karijere, objavio je preko 20 albuma i ogroman broj singlova, ostavljajući neizbrisiv pečat u svetu muzike. 

Kao priznanje za njegovu neverovatnu karijeru, Edi Lav je odlikovan Novozelandskim ordenom za zasluge u muzici u čast Kraljičinog rođendana 2006. godine. Ovo priznanje samo je potvrdilo njegovu veličinu i uticaj na muzičku scenu.

Edijeva ćerka Marija potvrdila je njegovu smrt u srceparajućem postu na Fejsbuku, čime je obavestila da je  cela muzička zajednica izgubila jednog od najznačajnijih predstavnika kantri muzike.

Iako nas je Edi Lav napustio, njegovo muzičko nasleđe će zauvek živeti kroz njegove pesme koje su dirnule srca brojnih obožavalaca širom sveta. Njegova muzika ostaje kao svedočanstvo o talentu i strasti kojom je živeo svoj život. Edi Lav je ostavio neizbrisiv trag u svetu muzike, a njegova muzika će zauvek ostati kao podsećanje na veličinu jednog od najznačajnijih kantri pevača svih vremena. Fanovi su izjavljivali saučešće porodici, koja se raspada od tuge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading