ĆERKA MUZIČKE LEGENDE POSTALA MAJKA! Trudnoću je držala u strogoj tajnosti, EVO KOG JE POLA BEBA!

Autor:

Zabava

29.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični heroj jedne generacije bi danas postao deda!

ĆERKA MUZIČKE LEGENDE POSTALA MAJKA! Trudnoću je držala u strogoj tajnosti, EVO KOG JE POLA BEBA!

Foto: Profimedia

Kurt Kobejn

Frances Bin Kobejn (Frances Bean Cobain), 32-godišnja kći pokojnog Kurta Kobejna, je sa suprugom Rajlijem Hokom dobila prvo dete, sina po imenu Ronin Volker Cobain Hauk. Par je vest očuvao u tajnosti do sada, kada je Frances podelila seriju crno-belih fotografija na Instagramu, uhvativši njihove prve trenutke. U svom iskrenom postu, izrazila je svoju ljubav prema svom novorođenom sinu, nazivajući ga "najlepšim dečakom na svetu".

Dolazak bebe Ronina iznenadio je mnoge, jer čak ni njihovi najbliži prijatelji i porodica nisu bili svesni da je Frensis trudna. Odluka para da održe ovu radosnu vest u tajnosti do porođaja dodala je element iznenađenja i uzbuđenja vesti.

Porodična istorija i lične borbe

Njen put do majčinstva obeležen je i radostima, ali i mnogim izazovima. Njena prethodna veza sa muzičarem Isaijom Silvom, koja je trajala manje od dve godine, završila se u neobičnim okolnostima. Pojavile su se priče o svađi oko gitare koja je nekada pripadala njenom pokojnom ocu, Kurtu Kobejnu, pri čemu je Isaija navodno verovao da je reinkarnacija Kurta. Ovaj poseban detalj dodao je složenost u Francusin lični život, dok je navigirala kroz kompleksnost svojih odnosa i porodične istorije.

Osim toga, njeno detinjstvo bilo je daleko od običnog, suočila se sa javnim kritikama zbog  dokumentiranih problema njene majke Kortni Lav sa zloupotrebom supstanci. Pojavile su se priče koje navode da je Kortni koristila kokain tokom trudnoće sa Francis, što je bilo otkriće koje je dodalo ulje na vatru već burnoj atmosferi oko porodice. Dodatno, Frances je tragično izgubila oca koji je izvršio samoubistvo pre nego što je napunila dve godine, a što je nesumnjivo gubitak koji je oblikovao njeno odrastanje i životnu perspektivu.

Foto: Wikipedia

Kurt Kobejn

Novo Poglavlje

Uprkos izazovima sa kojima se suočila, Frances Bean Cobain sada prihvata novo poglavlje u svom životu kao majka. Njena javna objava o rođenju sina Ronina Volka Cobain Hauk označava novi početak i izvor duboke radosti za porodicu Cobain. 

Podsećamo, tog sudbonosnog 5. aprila 1994. godine, svet je izgubio jednog od najuticajnijih muzičara svog vremena - Kurt Kobejn, frontmen grupe Nirvana. Njegova smrt ostavila je tugu i nevericu širom sveta, ali i postavila pitanja koja i danas traže odgovore.

Kurt Kobejn je tokom svog života patio od duboke tuge i emotivnih trauma. Razvod roditelja kada je imao samo devet godina ostavio je neizbrisiv pečat na njegovu dušu, a osećaj usamljenosti samo se pogoršavao njegovom iznenadnom slavom. Ovi događaji obeležili su njegovu ličnost i stvarali unutrašnje demone sa kojima se borio tokom čitavog života.

Nakon što se oženio Kortni Lav i dobio ćerku Frances, činilo se da je Kobejn pronašao neku vrstu mira. Međutim, i pored spoljašnjeg uspeha, unutrašnje borbe su ostale prisutne. Nakon njegove tragične smrti, pojavili su se glasovi koji su dovodili u pitanje zvaničnu verziju događaja. Postojala su nagađanja o mogućem ubistvu ili drugim nečasnim radnjama koje su pratile Kobejnovu smrt.

Iako većina ljudi i zvanične vlasti smatraju da je Kurt Kobejn izvršio samoubistvo, pitanja o njegovoj smrti i dalje ostaju neodgovorena. Tajna koja okružuje njegov kraj dodatno je narušila mir i pružila materijal za brojne teorije zavere i spekulacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading