"OTIŠAO JE MIRNO, NAKON VELIKE BORBE...": Preminuo čuveni glumac, zvezda serijala "Policajac sa Beverli Hilsa"

Autor:

Zabava

01.10.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Dejvid Ešton preminuo je u 76. godini.

"OTIŠAO JE MIRNO, NAKON VELIKE BORBE...": Preminuo čuveni glumac, zvezda serijala "Policajac sa Beverli Hilsa"

Foto: Pixabay

Preminula legenda NBA scene

Glumac Džon Dejvid Ešton, najpoznatiji po ulozi u hit serijalu "Policajac sa Beverli Hilsa", preminuo je u 76. godini, prenosi TMZ. Tužnu vest potvrdio je portparol slavnog glumca, koji se kratko obratio javnosti. On je ujedno otkrio i uzrok smrti Džena Dejvida Eštona.

- Ešton je preminuo mirno, u četvtak, nakon borbe sa kancerom - rekao je portparol glumca.

On je dodao da će "uspomenu na njega zauvek čuvati njegova supruga, deca, unuci, brat, sestre, šira porodica i svi koji su ga voleli".

Tokom karijere koja je trajala više do pola veka, Ešton je odigrao preko 200 filmskih i televizijskih uloga, ali je postao poznat širom sveta zahvaljujući "Policajcu sa Beverli Hilsa" u kojem je Edi Marfi igrao glavnu ulogu.

 

 

Ešton je igrao detektiva Džona Tagerta, čiji je partner bio Bili Rouzvud, a po dolasku Aksela Folija (Edija Marfija) često se sukobljavao sa njim, a potom i udružio i upadao u nevolje zbog njega.

Glumac se pojavio u sva tri filma "Policajac sa Beverli Hilsa", uključujući i skorašnji, koji je bio prikazan na Netfliksu ove godine.

Inače, ranije ove godine zajedno sa Edijem Marfijem prisustvovao je projekciji najnovijeg dela filma "Policajac sa Beverli Hilsa" i to preko puta policijske stanice na Beverli Hilsu gde se odvija veći deo radnje. 

Policajac sa Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara širom sveta i postao kultni film 1980-ih. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading