BRED PIT SOČNO OPSOVAO DŽORDŽA KLUNIJA, I TO NA SRPSKOM! Poslušajte kako zvuči kad holivudski lepotan OVO kaže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac opsovao Džordža Klunija u novom filmu "Vukovi".

BRED PIT SOČNO OPSOVAO DŽORDŽA KLUNIJA, I TO NA SRPSKOM! Poslušajte kako zvuči kad holivudski lepotan OVO kaže! (VIDEO)

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Sony Pictures Entertainment

Novi film "Wolfs" (Vukovi) u kojem glavne uloge igraju Bred Pit i Džordž Kluni privukao je pažnju zanimljivom pričom, a scena koja se posebno izdvojila jeste ona u kojoj atraktivni plavušan psuje na srpskom jeziku. 

Tokom napete scene plesa na venčanju Kluni i Pit drže uperene pištolje jedan prema drugom, a na kraju se čuje kako Pit izgovara "Pi**u materinu". Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama, pa svi komentarišu kako srpska psovka zvuči kad je izgovori holivudski lepotan.

 

 

U istoj sceni se neposredno pre toga pojavljuje hrvatski glumac Zlatko Burić, koji se obojici obraća rečenicom: "O'ladite, je*em vam!"

Burić u filmu igra ruskog mafijaša, pa se pretpostavlja da su scenaristi zapravo hteli psovku na ruskom jeziku, ali su najverovatnije pogrešili.

Kluni u ovom filmu igra profesionalnog kriminalca, čiji je zadatak da prikrije zločin visokog profila. Ali, kada se na mestu zločina pojavi Bred Pit, koji je angažovan za isti posao, dva "vuka samotnjaka" moraju da udruže snage.

Republika

Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Bred Pit

Inače, film "Vikovi" je imao svetsku premijeru prošlog meseca na filmskom festivalu u Veneciji, kada su Bred Pit i Džordž Kluni priredili spektakl na crvenom tepihu.

Film je 27. septembra objavljen na striming platformi Apple TV+, a na Jutjubu se pojavio snimak iz jedne scene u kojoj Pit izgovara dobro poznatu psovku sa Balkana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading