OTKRIVENO KOLIKO JE METJU PERI PLATIO SMRTONOSNU DOZU KETAMINA! Novi detalji isplivali u javnost!

Autor:

Zabava

03.10.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lični asistent slavnog glumca Kenet Ivamasa je priznao da je kobnog dana ubrizgao lek Periju.

OTKRIVENO KOLIKO JE METJU PERI PLATIO SMRTONOSNU DOZU KETAMINA! Novi detalji isplivali u javnost!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Smrtonosna doza ketamina pronađena je u krvi Metjua Perija prilikom obdukcije, a slavni glumac preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu u oktobru prošle godine. Istragom policija je došla do imena pet osoba koje su umešane u smrt zvezde serije "Prijatelji", a sada su isplivali novi detalji o celom slučaju.

Doktor Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora. Drugi lekar je negirao krivicu, a lični asistent slavnog glumca Kenet Ivamasa je priznao da je kobnog dana ubrizgao smrtonosnu dozu ketamina Periju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Sada je otkriveno i koliko je glumac platio bočice ketamina koje su završile u njegovoj krvi. Lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasencija, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Džesvin Sanga, poznata kao "kraljica ketamina".

Dvojica lekara sastala su se na pola puta između Los Anđelesa i San Dijega tog istog dana, razmenivši najmanje četiri bočice leka.

Republika

Foto: shutterstock

 

Peri je Plasenciji platio 4.500 dolara za doze, što je navelo Plasenciju da zamoli Čaveza da nastavi s isporukom kako bi dva lekara mogla da budu oni "kojima će se Peri vraćati".

Plasencija je prepisao ketamin Periju i obučio asistenta koji mu je lek ubrizgavao, prema sudskim dokumentima.

Telo Metjua Perija pronađeno je u bazenu u njegovoj vili u Los Anđelesu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading