AL PAĆINA OSTAVILA 54 GODINE MLAĐA DEVOJKA! Nur našla mlađeg, pa izašla s njim u provod! Oglasio se glumac!

Autor:

Zabava

09.10.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nur Alfala i Al Paćino dobili su sina prošle godine, a sada su stavili tačku na svoj odnos.

AL PAĆINA OSTAVILA 54 GODINE MLAĐA DEVOJKA! Nur našla mlađeg, pa izašla s njim u provod! Oglasio se glumac!

Foto: Credit: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Al Paćino (84) je raskinuo sa devojkom Nur Alfala (30)! Oni su počeli da se zabavljaju 2022. godine, a u junu prošle godine dobili su sina Romana. Već tada Paćino je bio nepoverljiv prema partnerki budući da je tražio da se uradio DNK analiza kako bi se utvrdilo da je on otac deteta. Očigleno je ovakav odnos pun nepoverenja rezultirao razlazom, a mlada Nur je već viđena u društvu drugog muškarca.

Ovih dana se naveliko spekuliše o njihovoj vezi, a Paćino je nedavno razjasnio celu situaciju. Na pitanje magazina People da li je trenutno u vezi, holivudska zvezda je jednostavno odgovorila: "Ne, samo sam u prijateljskom odnosu".

Republika

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Predstavnik Paćina za javnost je dodao: 

- Al i Nur su veoma dobri prijatelji godinama  i roditelji su svog sina Romana - rekao je on ne želeći da potvrdi niti da opovrgne priče da se par rastao. 

Podsetimo, prava zbrka je nastala poslednjih dana kada je mlada Nur viđena na večeri sa Al Paćinom, a potom i američkim komičarem Bilom Marijem, koji je od Paćina mlađi 10 godina.

Snimljeni su tokom izlasku iz hotela Šato Marmon u Los Anđelesu, a nisu se krili od paparaca koji su ih okružili. Zajedno su napustili hotel u automobilu koji je vozio Bil. On je u tom trenutku nosio sivo odelo, a Nur jednostavnu crnu kombinaciju. Dva dana pre izlaska s Bilom, Nur je viđena u izlasku s Paćinom, a par je posetio restoran u zapadnom Holivudu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading