POSLEDNJI POST PRE SMRTI OTKRIVA JEDNU STVAR: Evo šta je neposredno pre TRAGEDIJE OKAČIO BIVŠI ČLAN BENDA "ONE DIRECTION!" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao sa balkona

POSLEDNJI POST PRE SMRTI OTKRIVA JEDNU STVAR: Evo šta je neposredno pre TRAGEDIJE OKAČIO BIVŠI ČLAN BENDA "ONE DIRECTION!" (FOTO/VIDEO)

Foto: Snapchat Printscreen/Liam Payne

Poslednje objave na društvenim mrežama Lijama Pejna pre smrti prikazuju ga kako gleda TV i otkriva svoje planove za taj dan.

Bivša zvezda benda One Direction preminuo je u Argentini nakon što je, navodno, pao sa balkona svog hotela danas popodne.

U obajvi koja koja je puštena svega sat vremena pre nego što su lokalni mediji objavili vest o njegovoj smrti, vidi se da je podelio fotografije kako gleda televiziju, jede i detaljno opisuje svoje planove da igra polo.

Takođe je viđen kako snima svoju devojku Kejt Kasidi u kući njihovog prijatelja.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Liam Payne

Lijam Pejn

Podsetimo, Lijam Pejn je stekao globalnu popularnost kao član benda One Direction, koji je nastao tokom takmičenja X Factor. Nakon razlaza benda, Lijam se posvetio solo karijeri i ostvario uspeh svojim singlovima i albumima. Njegova muzika je dotakla srca mnogih, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu pop muzike.

Prema policijskim izveštajima, Liam Pejn je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu. Istraga o okolnostima ovog tragičnog događaja je u toku, a javnost nestrpljivo očekuje dalje informacije o tome šta je dovelo do ove nesreće. Telo je nađeno u holu hotela, hotelski menadžer je pozvao policiju. Ponašao se agresivno u hotelu, pa se nagađa da je mogao biti pod uticajem alkohola ili droge.

 

 

Liam Pejn će zauvek biti upamćen kao talentovani muzičar i ljubazna ličnost koja je dotakla mnoge živote svojom muzikom i humanitarnim radom. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegovu muziku i uticaj koji je imao na muzičku industriju i fanove širom sveta.

Dok se svet suočava sa gubitkom talentovanog umetnika, Liama Pajna će pamtiti po svom nasleđu i doprinosu muzici.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading