HOROR U HOTELSKOJ SOBI LIJAMA PEJNA! Objavljene jezive fotografija - BELI PRAH svuda po stolu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je policija sve pronašla u apartmanu preminulog pevača!

HOROR U HOTELSKOJ SOBI LIJAMA PEJNA! Objavljene jezive fotografija - BELI PRAH svuda po stolu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši član popularne grupe "One Direction", Lijam Pejn, pronađen je mrtav ispred svog hotela u Buenos Ajresu. Prema saopštenju policije Buenos Ajresa, Pejn je preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela. Osoblje hotela je zatražilo hitnu policijsku pomoć nakon što je Pejn pao, prijavivši da je gost preterao sa upotrebom droge i alkohola, uništio sobu i ponašao se neprimereno u holu, a procurile su i fotografije sobe.

Hitna policijska intervencija

Menadžer hotela je istakao da je osoblje zatražilo hitnu pomoć jer nisu znali da li je život gosta ugrožen. Takođe, osoblje hotela nije moglo da uđe u sobu u kojoj je Pejn boravio prethodna dva dana. Na audio snimku dobijenom od ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa čuje se poziv radnika koji traži pomoć sa pijanim gostom, navodeći da kada je svestan, gost uništava celu sobu.

Poslednji trenuci života

Prema izveštajima lokalnih medija, Pejn je viđen da se ponaša neprimereno u holu hotela i da je razbio svoj laptop pre nego što je odveden u sobu. Nažalost, nakon poziva, radnici su čuli glasan zvuk u dvorištu, a Pejnovo telo je otkriveno nešto posle 17 časova po lokalnom vremenu. Direktor hitne medicinske pomoći Alberto Krešenti je potvrdio da je Pejn imao frakturu u dnu lobanje.

Reakcije javnosti

Ova tragična vest šokirala je javnost širom sveta, a fanovi su izrazili saučešće porodici i prijateljima preminulog muzičara. Iako je Pejn napustio grupu "One Direction", ostavio je dubok trag u muzičkoj industriji, ostvarivši zapaženu solo karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading